ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κόκκινος" ο Φορτούνης

"Κόκκινος" ο Φορτούνης

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του OlympiacosTV. (VIDEO)

Παίκτης του Ολυμπιακού με τον πλέον επίσημο τρόπο είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός διεθνής άσος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο παίκτης υπέγραψε για πέντε χρόνια και αναμένεται να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να βρει την αποστολή της ομάδας του που θα συμμετάσχει στο ICC και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Όσο για το κόστος της μετεγγραφής του από την Καϊζερσλάουτερν, ανέρχεται κοντά στις 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη.

Ο Φορτούνης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΟlympiacosTV αμέσως μετά την υπογραφή του, εκφράζοντας τα συναισθήματά του και τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν:

"Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

O ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημασία της συμμετοχής σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά όπως το ICC: "Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό".

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: " Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ