ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοκκινίζει ο Νιλμάρ!

Κοκκινίζει ο Νιλμάρ!
Νιλμάρ

Διετούς διάρκειας συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, Νιλμάρ, που αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (17/8).

Την ίδια ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Πορτογαλία για την πρώτη αναμέτρηση με την Αρόουκα στο πλαίσιο των play offs του Europa League, οι διοικούντες την ΠΑΕ κινούνται προς την κατεύθυνση της τελικής ευθείας για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Νιλμάρ!

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ουσιαστικά τις δύο προηγούμενες ημέρες όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του και εκτός απροόπτου ο Νιλμάρ θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (17/8).

Κι αν υπογράψει, θα δηλωθεί και στη λίστα του Ολυμπιακού στην UEFA, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Αρόουκα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι δίνει μάχη για να κλείσει τη συμφωνία και να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Νιλμάρ είχε προτάσεις από Ισπανία και Τουρκία, όμως τις απέρριψε και έχει ψηθεί στην ιδέα να φορά τα ερυθρόλευκα τη νέα σεζόν.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκατομμύρια "καθαρά" με την Αλ Νασρ, είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του αφού επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος έχει πραγματοποιήσει κανονικά προετοιμασία την καλοκαιρινή περίοδο και τις τελευταίες μέρες προπονείται μόνος του, από τη στιγμή που δεν δηλώθηκε στη λίστα ξένων της Αλ Νασρ.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί πλήρης συμφωνία, ο Νιλμάρ θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για υπογράψει. Ήδη μάλιστα οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν υποδοχή στον Βραζιλιάνο το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Όσο για τις... παράπλευρες συνέπειες αυτής της κίνησης; Πολλά ακούγονται και για τον Ιντέγε και για τον Πουλίδο αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φορτσάρει για μεταγραφή, πλησιάζει σε Νιλμάρ
Νιλμάρ: Το "παιδί-θαύμα" περιμένει την τρίτη ευκαιρία
Δύσκολα χωρούν τρεις φορ στον Ολυμπιακό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ