ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Ιντέγιε ο Ολυμπιακός!

Παίρνει Ιντέγιε ο Ολυμπιακός!

Τον Νιγηριανό επιθετικό της Γουέστ Μπρομ, Μπράουν Ιντέγιε, θα αποκτήσουν οι "ερυθρόλευκοι", αφού αυτός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και αργότερα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας είναι σε ανοικτή γραμμή με την Γουέστ Μπρομ και ο Νιγηριανός επιθετικός περιμένει στο ακουστικό του για να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή οδεύει προς την πραγματοποίησή της.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κόστισε 13 εκ. ευρώ πέρσι στους Άγγλους, οι οποίοι τον «τσίμπησαν» από την Ντιναμό Κιέβου. Έναν ποδοσφαιριστή όμως που δεν πέρασε και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στο νησί. Πέρσι είχε 24 παρουσίες, αλλά μόνο στις 13 εξ αυτών πήρε φανέλα βασικού. Πρόλαβε και έβαλε τέσσερα γκολάκια πάντως στην Premier League.

Ουσιαστικά το όνομά του το έχτισε στην Ουκρανία, κάνοντας δύο εξαιρετικές σεζόν με την Ντιναμό Κιέβου. Το 2011-12 είχε 27 παρουσίες με 12 γκολ και το 2012-13 βρήκε 17 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 28 εμφανίσεις. Το 2013-14 πάλι με την Ντιναμό, δεν είχε τόσο καλή… σοδειά από πλευράς γκολ και εμφανίσεων (19 παιχνίδια, 5 τέρματα) λόγω ενός τραυματισμού που πέρασε. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει εμπειρία και από το Champions League, και από το Europa League. Παρόλα αυτά, κατάφερε και έκανε το μεγάλο άλμα για την Αγγλία.

Πώς έχουν πλέον τα δεδομένα; Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να τον κλείσει και να τον φέρει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα! Με τη μορφή δανεισμού λένε από την Αγγλία, αλλά από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν έχουν πει το παραμικρό για το καθεστώς της μεταγραφής του. Απλώς, επιβεβαιώνουν ότι όντως αυτός είναι ο «εκλεκτός» για την επίθεση.

Γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου 1988 που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στα άκρα. Δεν είναι αυτό που λέμε ο βαρύς σέντερ φορ. Είναι 1.80μ. και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Είναι διεθνής με την εθνική Νιγηρίας (έχει 25 συμμ., 5 γκολ), αλλά τώρα δεν κλήθηκε για το ματς του Σεπτεμβρίου με την Τανζανία που είναι για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Έχει κάνει φουλ προετοιμασία με την Γουέστ Μπρομ, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια της Premier League. Έπαιξε μόνο στις 25 Αυγούστου στο 0-0 με την Πορτ Βέιλ για το Λιγκ Καπ. Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ένα σχηματισμό 4-4-2 ως δεύτερος επιθετικός και αντικαταστάθηκε στο 57’. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του στην Γουέστ Μπρομ είναι πολύ πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Επίσης, για να ντυθεί και επίσημα στα ερυθρόλευκα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει ο Φράνκο Χάρα. Βλέπετε, δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο ο Ιντέγιε και πρέπει οπωσδήποτε να αδειάσει μία θέση ξένου, γιατί ήδη έχει πέντε ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ