ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Κλιμάκιο της ECA, που δραστηριοποιείται σε θέματα Ακαδημιών, επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Δευτέρα (27/3) όπου ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" στις εγκαταστάσεις.

Οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), που αποτελούν το κλιμάκιο που δραστηριοποιείται σε θέματα Ακαδημιών, έφυγαν ενθουσιασμένοι από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το οποίο επισκέφθηκαν την Δευτέρα (27/3).

Το κλιμάκιο της ECA ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου από τους ανθρώπους των Πειραιωτών και έδωσε τα εύσημα για τα όσα αντίκρισε στους χώρους που φιλοξενούν τα τμήματα υποδομής, αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί συνολικά η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε μία ενδιαφέρουσα ξενάγηση, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την Ομάδα Εργασίας "Youth Working Group" του ECA, η οποία ασχολείται με τα ζητήματα των Ακαδημιών των Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Το πρωί της Δευτέρας, οι άνθρωποι του ECA επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Θρύλου, εκεί όπου «χτίζεται» καθημερινά η πρώτη ομάδα, αλλά και «σμιλεύεται» το «αύριο» του Συλλόγου μας, μέσω των Ακαδημιών!

Την ομάδα εργασίας υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν στο Ρέντη ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, κ. Κωνσταντίνος Βερνίκος, καθώς και ο Διευθνυτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Οι τρεις άνδρες ξενάγησαν την Ομάδα Εργασίας του ECA, σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας. Κατά τη διάρκειά της, οι εκπρόσωποι του ECA είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλές λεπτομέρειες, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες, τις οποίες διαρκώς σημειώνει.

Οι ίδιοι είχαν πολλές ερωτήσεις, τις οποίες έθεσαν στους κ.κ. Καρεμπέ, Βερνίκο και Μασούλα και συνολικά έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, για τον τρόπο με τον οποίο «τρέχει» η Ακαδημία του Θρύλου.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Τόσο οι εγκαταστάσεις, όσο και η λειτουργία του έμψυχου δυναμικού των Ακαδημιών, άφησαν τους συμμετέχοντες στην Ομάδα εργασίας, με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τους εκπροσώπους του ECA χαιρέτησε και ο κ. Τάκης Λεμονής, ενώ στο τέλος είδαν και τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη, με τον οποίο επίσης συνομίλησαν.

Στις δηλώσεις τους, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Olympiacos TV, οι κ.κ. Καρεμπέ, Μασούλας, Nuno Gomez (Ακαδημία Benfica) και Olivier Jarosz (Senior Manager ECA) δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη σημερινή ξενάγηση και τη γενικότερη συνεργασία της Ομάδας Εργασίας του ECA με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, επάνω σε θέματα Ακαδημιών.

Οι εκπρόσωποι του ECA παρέλαβαν δώρα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποχώρησαν για το ξενοδοχείο Hilton, όπου η Ομάδα Εργασίας θα συνεδριάσει και όπου ο κ. Μασούλας θα κάνει μία ακόμη πιο εκτενή παρουσίαση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μας.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στην Ομάδα Εργασίας του ECA και τα κλαμπ, τα οποία εκπροσωπούν:

Patrick Van Leeuwen – Maccabi Tel-Aviv FC

Jean Kindermans – RSC Anderecht

Kristjan Markovic – NK Domzale

Nuno Miguel Ribeiro (Gomez) – SL Benfica

Peter Pekara – MSK Zilina

Alen Rivetti – NK Rijeka

Roberto Samaden – FC Internationale Milano

Patricia Silva Lopes – Sporting Clube de Portugal

Dragan Soldo – NK Siroki Brijeg

Jon Berasategi Zabala – Athletic Club (Bilbao)

Andrei Vashkevich – FC Bate Borisov

Allan Gaarde – Aalborg BK

Olivier Jarosz – ECA

Konstantin Kornakov – LTT Sports

  • Στο ξενοδοχείο Hilton, όπου συνεχίστηκαν οι εργασίες, παρών ήταν και ο πρόεδρος του Youth Working Group, κ. Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ, ο οποίος παρακολούθησε επίσης την παρουσίαση του κ. Μασούλα, για την Ακαδημία του, Θρύλου, μαζί με άλλα μέλη του YWG, οι οποίοι δεν ήταν παρόντες στην πρωινή ξενάγηση".

ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής (26/3) η αποστολή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Οι 32 ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, μαζί με τους συνοδούς τους, έγιναν δεκτοί με κάθε επισημότητα από τους ανθρώπους της Aspire Academy και από την Δευτέρα (27/3) ξεκινούν προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια με την Aspire αλλά και τους LA Galaxy.

Ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί στο "Aspire Tri Series Tournament" με τις ομάδες Κ-16 και Κ-18 της Ακαδημίας του και θα δώσει φιλικούς αγώνες έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Στο πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, εκτός από προπονήσεις και αγώνες, προβλέπονται και ξεναγήσεις στους χώρους της Aspire Academy αλλά και σεμινάρια με την συμμετοχή των προπονητών του Ολυμπιακού.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Κάθε μήνα και πιο δυνατή είναι η Σχολή του Ολυμπιακού στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας. Η Σχολή που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 έχει φτάσει σε τριψήφιο αριθμό παιδιών, τα οποία εμπιστεύονται τον Ολυμπιακό για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Ο επικεφαλής της Σχολής στην Αλβανία, κ. Βαγγέλης Τσιάβος, μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να παρέχουν τα πάντα στα παιδιά. Το μεγάλο τους όνειρο, όπως και όλων των Σχολών, είναι να δώσουν ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι καλύτεροι να φτάσουν έως την πρώτη ομάδα.

Κλιμάκιο της ECA στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ