ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείστηκαν στ' αποδυτήρια οι παίκτες: "Ώρα να το πάρουμε πάνω μας..."

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν στο Ρέντη, κουβέντιασαν μεταξύ τους για όλα τα "κακώς κείμενα" της φετινής σεζόν και συμφώνησαν στο ότι "αδικούμε τους εαυτούς μας, είμαστε οι καλύτεροι, πάμε να το πάρουμε".

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι της Λεωφόρου βρήκε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε μία κατάσταση προβληματισμού και περισυλλογής. Το μεγάλο παράπονο έχει να κάνει κυρίως με το ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί στον βαθμό που θα έπρεπε, ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, δεν χωνεύεται και τόσο εύκολα από τον κόσμο και από τους διοικούντες.

Το πρωί της Κυριακής (29/10) λοιπόν συνέβη κάτι, που σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη, έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και πολύ καιρό.

Οι παίκτες αποφάσισαν να μιλήσουν μεταξύ τους. Να έχουν έξω από τη συζήτηση τον Λεμονή και τους συνεργάτες του ή π.χ. τον Σάββα Θεοδωρίδη που καθημερινά βρίσκεται στο Ρέντη με σκοπό να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Κάθισαν και κουβέντιασαν οι ποδοσφαιριστές στο προπονητικό κέντρο. Έβαλαν κάτω τα πράγματα για να δουν πώς θα διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» του φετινού Ολυμπιακού. Τα προβλήματα είναι ολοφάνερα ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως έγκειται στη νοοτροπία ορισμένων ποδοσφαιριστών και στη διάθεση με την οποία αντιμετωπίζουν τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι αρχηγοί μάζεψαν τους συμπαίκτες τους και έγινε μία ανοικτή συζήτηση. Τι ακούστηκε σε αυτό το τρόπον τινά «group therapy». Ατάκες του στυλ ότι «εμείς φταίμε, αδικούμε τους εαυτούς μας, είμαστε οι καλύτεροι, πάμε να το πάρουμε, ώρα να βγούμε μπροστά και να πάρουμε πάνω μας την κατάσταση».

Προφανώς για αυτή τη συζήτηση έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία περίπου 20 οπαδών του Ολυμπιακού στο Ρέντη αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι και των παραπόνων που εξέφρασαν για την εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Το τι θα συμβεί από ‘δω και πέρα, είναι κάτι που θα το δούμε στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης με τον Πλατανιά την Κυριακή (5/11). Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την Μπαρτσελόνα την Τρίτη (31/10, 21.45), αλλά αυτό που «καίει» άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι να μην στραβοπατήσει με τους Χανιώτες στο Φάληρο.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

Κανένας στον σύλλογο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που δεν είχε τελική σε ένα ολόκληρο ημίχρονο ή την πρώτη της σοβαρή ευκαιρία την δημιούργησε στο 78’.

Ο Γιάννης Βρέντζος που ήταν στην Λεωφόρο, εξέφρασε στους παίκτες τα παράπονά του για την παρουσία τους στο ντέρμπι. Αυτό που τους ζήτησε ουσιαστικά δεν ήταν τίποτε άλλο από το να καταλάβουν ποιανής ομάδας φορούν τη φανέλα και να ανατρέψουν την κατάσταση.

Θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν σοβαρότατες ευθύνες για τα αρνητικά αποτελέσματα και πώς δεν πρέπει τα βέλη να εξαπολύονται μόνο στους εκάστοτε προπονητές.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποτελέσματα που θυμίζουν εποχή... Λίμπρεχτς
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι απλήρωτοι συνεργάζονται, οι πληρωμένοι όχι
Θρυλέων τα βλέπεις; O Λεόνε έχει τα τυχερά του!
"Πώς είναι δυνατόν να χάσετε από αυτούς;"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ