ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Κλείνει τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Εντυπωσιακή ανατροπή στην υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε επιχειρεί ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου.

Το τελευταίο 48ωρο η περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ έδειχνε να ναυαγεί για τους Πειραιώτες, καθώς η αλλαγή στον προεδρικό θώκο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας άλλαζε τα δεδομένα για τον παίκτη και η παραμονή του στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" έμοιαζε σίγουρη σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός επέμεινε να δουλεύει την συγκεκριμένη υπόθεση και κατάφερε τις τελευταίες ώρες να ανατρέψει τα δεδομένα, έχοντας πλέον το πάνω χέρι για την απόκτηση του Ποντένσε.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/7), στην Ιβηρική υπήρχαν οι πρώτες ενδείξεις που ήθελαν τον παίκτη να αποφασίζει πως το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας", με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στην κούρσα της υπογραφής του Ποντένσε.

Κυκλοφόρησε μάλιστα και η πληροφορία ότι ο 22χρονος εξτρέμ μπορεί άμεσα να βρεθεί στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς το συντομότερο δυνατό.

Ο Ποντένσε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες και γρήγορα μετακόμισε στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σε ηλικία 10 ετών.

Πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα όπου σε σύνολο 40 εμφανίσεων μετράει 12 ασίστ δίχως να έχει βρει δίχτυα. Στον εξάμηνο δανεισμό του στη Μορεϊρένσε στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017, είχε απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές της Πορτογαλίας (U-16, U-18, U-19, U-20, U-21), παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά κυρίως στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης. Ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την τεχνική του και τη δημιουργία, δεν έχει το εύκολο γκολ.

Ένα κάταγμα στο αριστερό του πόδι τον άφησε εκτός δράσης από τον Γενάρη και για τους επόμενους 3,5 μήνες. Από τις αρχές Μαΐου επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ανήκει στην ατζέντα του super agent Ζόρζε Μέντες, είχε συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έως το 2021 (φημολογείται πως στη συμφωνία υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ύψους 60 εκατ. ευρώ), ωστόσο οι εξελίξεις στο στρατόπεδο των "λιονταριών" που είχε ως αποτέλεσμα και διοικητικές αλλαγές μετά την επίθεση οπαδών στο προπονητικό κέντρο, έφερε και τους τίτλους τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών, παρά την προσπάθεια της νέας διοίκησης να αλλάξει γνώμη στον 22χρονο εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε για Ανσαριφάρντ"
Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε όσους ασκείται ποινική δίωξη για έκτροπα

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα προημιτελικά ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίου Κ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ