ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν"

Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015.  (AP Photo/Paulo Duarte)
Braga's Ahmed Hassan celebrates after scoring the opening goal during the Europa League group F soccer match between SC Braga and FC Groningen at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 1, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Σύμφωνα με την "Diario de Noticias", οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, του 25χρονου Αιγύπτιου επιθετικού της Μπράγκα. (video)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Αχμέντ Χασάν (ή "Κόκα") από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Αιγύπτιος επιθετικός δεν υπολογίζεται από την Μπράγκα και οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε επαφές μαζί της εδώ και 7-10 μέρες.

Σύμφωνα με την " Diario de Noticias", οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πολύ κοντά στο να τον φέρουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Αχμέντ Χασάν που… προσπέρασε στην κούρσα τον Καμερουνέζο Ζοέλ της Κρουζέιρο (παίζει δανεικός στην Μαρίτιμο), φαίνεται πώς είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, βάσει των πληροφοριών που έρχονται από την Πορτογαλία.

Το έχουν τόσο σίγουρο στην Ιβηρική που θεωρούν πώς θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να μην πραγματοποιηθεί μία μεταγραφή που την θέλουν όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και η Μπράγκα.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με 28 παίκτες στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός
"Πρόταση στον Μεριά ο Ολυμπιακός"
Το παζλ των "ερυθρόλευκων" στόπερ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ