ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει" ο Μπαλάντα

"Κλείνει" ο Μπαλάντα

Τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Κολομβία, "βουίζουν" τα ΜΜΕ ότι ο Έντερ Μπαλάντα θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως από τον Ολυμπιακό, που τηρεί στάση αναμονής.

Παίκτη του Ολυμπιακού θεωρούν Αργεντίνοι και Κολομβιανοί τον Έντερ Μπαλάντα και μάλιστα σε ποσοστό συνιδιοκτησίας 50-50 με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Έντερ Μπαλάντα θα είναι ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού και μάλιστα λίαν συντόμως, αφού πιέζει και ο παίκτης να έρθει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Το κόστος της μεταγραφής είναι 2-2.5 εκατομμύρια δολάρια. Ο 22χρονος Κολομβιανός διεθνής παίζει τόσο στο κέντρο, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας και είναι 5 φορές διεθνής.

Η ιστοσελίδα "HSB Noticias" σε δημοσίευμά της έχει τίτλο: "Ο Κολομβιανός Έντερ Μπαλάντα είναι κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό από την Ελλάδα" και εν συνεχεία αναφέρεται στις λεπτομέρειες του διαφαινόμενου deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ τονίζει πως το μέλλον του Κολομβιανού αμυντικού της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι κοντά στο να ξεκαθαρίσει και πως υπήρξαν πολλές προτάσεις από την Ευρώπη παρά το γεγονός ότι η χρηματιστηριακή του αξία έπεσε μετά τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να παίξει όσο ήθελε στη Ρίβερ.

Μετέπειτα, το δημοσίευμα αναφέρεται στον Ολυμπιακό, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο έλαβε πρόταση 2.000.000 δολαρίων για το 50% των δικαιωμάτων του και εξετάζεται.

Γράφτηκε μάλιστα πως αν ολοκληρωθεί το deal του Μπαλάντα και έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, θα βρει τον συμπατριώτη του, Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αποκτήθηκε την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο με στόχο και την συμμετοχή στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ