ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει η πόρτα" της εθνικής Μεξικού για Πουλίδο

"Κλείνει η πόρτα" της εθνικής Μεξικού για Πουλίδο

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού, Ρικάρντο Φερέτι, επιβεβαίωσε ότι δεν "κλείνει την πόρτα" σε κανέναν, εκτός από τον πρώην ποδοσφαιριστή του, Άλαν Πουλίδο.

Ρικάρντο Φερέτι κι Άλαν Πουλίδο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο Βραζιλιάνος νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού και ο επιθετικός του Ολυμπιακού, συνυπήρχαν στο Μοντερέι κατά την κοινή των θητεία, στην Τίγκρες.

Πηγή της μεταξύ των "ψυχρότητας", η επιμονή του Άλαν Πουλίδο να φύγει από την Τίγκρες, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Οδηγώντας την υπόθεσή του, στο CAS, από το οποίο και δικαιώθηκε. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ωστόσο, δε φαίνεται να το έχει ξεχάσει.

Μόλις την Τρίτη τα ξημερώματα, παρουσιάστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της "τρικολόρ", αντικαθιστώντας τον Μιγκέλ Ερέρα.

Αφού τοποθετήθηκε λέγοντας ότι "δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή του εσωτερικού ή του εξωτερικού, ακόμη και σε άλλης εθνικότητας πολιτογραφημένους", οι Μεξικάνοι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τον Άλαν Πουλίδο.

"Δεν είναι μέσα στη λίστα, δεν ήταν στη λίστα, αυτό μπορώ να το πω", είπε ο Ρικάρντο Φερέτι για το Μεξικανό επιθετικό του Ολυμπιακού. Με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο ότι "κλείνει η πόρτα" της "τρικολόρ" για τον Άλαν Πουλίδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ