ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει αύριο και Καρσελά ο Ολυμπιακός

SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz)
SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία "ανάσα" απ' την απόκτηση του Μεχντί Καρσελά απ' τη Γρανάδα, καθώς απομένει να ξεκαθαριστεί μόνο ο τρόπος καταβολής των χρημάτων στην ισπανική ομάδα. "Τελειώνει" στην Πέμπτη (06/07) η μεταγραφή του Μαροκινού εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των "ερυθρολεύκων" και της Γρανάδα είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων στην ισπανική ομάδα.

Το ποσό που αναμένεται να προσφέρουν οι Πειραιώτες δεν ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία πρόκειται να επικυρωθεί την Πέμπτη (06/07). Θυμίζουμε πως αρχικά οι διοικούντες τη Γρανάδα ζητούσαν 3.000.000 ευρώ, όμως ύστερα απ' τις διαπραγματεύσεις, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να ρίξουν σημαντικά το ποσό της μεταγραφής.

Μόλις "κλειδώσει" το deal, ο Μαροκινός εξτρέμ θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των χρημάτων θα "καρπωθεί" και η Μπενφίκα, η οποία διατηρεί 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Καρσελά θα είναι το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ύστερα απ' τους Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη, Σπύρο Ρισβάνη, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα την Τετάρτη (05/07).

Photo Credits: AP Photo/Rich Schultz

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ