ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει άμεσα τον Ευαγγέλου ο Ολυμπιακός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Στέφανος Ευαγγέλου που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό οριστικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι πράσινοι είχαν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον διεθνή με την Ελπίδων αμυντικό ο οποίος όμως παρά τις τελευταίες μέρες παρουσιαζόταν θετικός στο να συνεχίσει στο τριφύλλι τελικά δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει αποδεχθεί.

Μάλιστα ο Ευαγγέλου αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τελειώνουν τις επόμενες μέρες και αυτή τη μεταγραφή.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ο γεννημένος στις 12 Μαΐου του 1998 έμαθε ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2015 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όντας διεθνής με τις μικρές Εθνικές.

Άλλωστε δυο χρόνια νωρίτερα, το 2013, είχε περάσει δοκιμαστικό στην Άρσεναλ με την περίπτωση του να μην προχωράει αλλά τους Άγγλους να χρησιμοποιούν κολακευτικά σχόλια για τον ίδιο.

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2015 εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου αφού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους". Στην επίσημη ανακοίνωση του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε πει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τους κ.κ. Δάρα, Ζαμάνη και Σκούρα που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές που είχα σε όλες τις μικρές ομάδες, τους κ.κ. Σαϊπά, Λαμπαδινό, Κουζηνό, Τερεζόπουλο, Κοροπούλη και φυσικά και τον κ. Γιάννη Παυλόπουλο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων και να τιμήσω την φανέλα του Ιστορικού».

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Τέσσερις μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2015 ο Παναθηναϊκός μέσω των Φύσσα και Βόκολου έδειξε ενδιαφέρον για να εντάξει τον 17χρονο τότε στόπερ στο δυναμικό του και ένα μήνα αργότερα στις 23 Ιουλίου 2015 οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του δίνοντας 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο για να τον κάνουν δικό τους ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε κρατήσει και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Τότε μάλιστα και πάλι ο Ολυμπιακός είχε μπει στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή αλλά το τριφύλλι είχε καταφέρει να τον κάνει δικό του.

Ο Ευαγγέλου υπέγραψε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Ο 20χρονος στόπερ όμως παρά το γεγονός ότι ήρθε με μεγάλες περγαμηνές στο τριφύλλι ποτέ δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους πράσινους.

Την πρώτη χρονιά, 2015-16, ο 20χρονος αμυντικός δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι της πρώτης ομάδας αλλά χρησιμοποιήθηκε μόνο στην Κ20 του τριφυλλιού καθώς δεν έπεισε τον Γιάννη Αναστασίου.

ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ

Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία όμως και την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ευαγγέλου άρχισε να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ όταν ανέλαβε το τριφύλλι ο Ουζουνίδης που τον ήξερε και από τον Πανιώνιο άρχισε να του δίνει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Για αυτό και από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι το τέλος της σεζόν πήρε 12 παιχνίδια στα πόδια του κάνοντας το ντεμπούτο του στις 12/1/17 κόντρα στον Κισσαμικό ενώ εν συνεχεία ο Ουζουνίδης τον εμπιστεύτηκε και σε μεγάλα παιχνίδια όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλα ματς πρωταθλήματος.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως την περσινή σεζόν ο Ευαγγέλου θα ήταν εκ των βασικών στόπερ του Παναθηναϊκού η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον 20χρονο αμυντικό να παίζει μόλις σε δυο ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ