ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κίνηση της Λιντς για αγορά του Οφόε προαναγγέλλουν οι Πολωνοί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες στην Πολωνία, που θέλει τη Λιντς να καταθέτει πρόταση αγοράς του Οτζίτζα Οφόε από τον Ολυμπιακό.

Δημοσιεύματα στην Πολωνία, που αναπαράγουν και τα βελγικά ΜΜΕ, θέλουν την Λιντς να κάνει άμεσα την κίνηση της για την αγορά του Οτζίτζα Οφόε από τον Ολυμπιακό.

Και αυτό έχει τη σημασία του, καθώς αρχικά τα "παγώνια" έδειχναν να προσανατολίζονται σε μια πρόταση που θα αφορούσε δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Όμως τις τελευταίες ώρες οι Πολωνοί επιμένουν ότι η αγγλική ομάδα θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού με 3 εκατ. ευρώ στο χέρι, για την απόκτηση του 29χρονου μέσου με κανονική μεταγραφή.

Πρόταση που εφόσον κατατεθεί επίσημα από τη Λιντς στον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει δεκτή, αφού στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Οτζίτζα.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Πέδρο Μαρτίνς στη χώρα μας και μοιραία θα τρέξουν οι μεταγραφικές υποθέσεις με τον ερχομό του Πορτογάλου τεχνικού.

Στις 25 Ιουνίου η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει για την Αυστρία και το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού στο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Μαρτίνς επιθυμεί να έχει ένα ικανό ποσοστό του νέου ρόστερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται, προκειμένου να μπορέσει να σιγά σιγά να βάλει τις βάσεις για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μολέντο και Πεδράο παραμένουν στόχοι για το κέντρο της άμυνας, όπως και ο Έλντον Ράμος είναι ψηλά στην λίστα για τους εξτρέμ. Οι Πορτογάλοι έγραψαν ξανά το Σάββατο (20/5) για τον Μαυροβούνιο κεντρικό μέσο της Μπράγκα, Νίκολα Βούκτσεβιτς και στη Γερμανία για το ενδιαφέρον των Στουτγκάρδη, Άουγκσμπουργκ για τον Ανσαριφάρντ.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του τερματοφύλακα, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να επιστρέφει, τον Σίλβιο Προτό να σκέφτεται την επιστροφή του στο Βέλγιο και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά να είναι υποψήφιος για δανεισμό.

Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες αναμένεται να ανεβάσουν στροφές την επόμενη εβδόμαδα, όσον αφορά τις υποθέσεις που αφορούν την ομάδα στο μεταγραφικό "πήγαινε - έλα".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Προτάθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς ο Γιουνές Μοχτάρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ