ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κινέζικη κινητικότητα γύρω από τον Σεμπά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ίγκορ, Σεμπά EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπά που αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, φέρεται να απασχολεί πλέον σοβαρά την αγορά της ασιατικής χώρας.

Όλα είναι ανοικτά γύρω από τον Σεμπά και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι ολοφάνερο ότι μετά το 0-0 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού τιμ ούτε για τη... 18άδα.

Για το ματς του Περιστερίου δεν κλήθηκε καν στην αποστολή από τους συνεργάτες του Όσκαρ Γκαρθία. Ξαναέμεινε στο σπίτι του, αφού αποκλείστηκε για ακόμη μία φορά από παιχνίδι των “ερυθρολεύκων”.

Να θυμίσουμε ότι μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, ο Σεμπά ξαναμπήκε σε αποστολή από το... παράθυρο. Συγκεκριμένα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, καθώς αρχικά ήταν εκτός 18άδας, αλλά τελικά κάθισε στον πάγκο λόγω των ενοχλήσεων του Παπέ Σισέ.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι κάτι “ψήνεται” για τον Σεμπά. Σαν να φαίνεται ότι υπάρχει μία έντονη κινητικότητα γύρω από τον Βραζιλιάνο από την αγορά της Κίνας.

Το ακούμε εδώ και 1,5 μήνα ότι Κινέζοι εξετάζουν την περίπτωση του Σεμπά, ωστόσο, πρόταση δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε έχει γίνει κάποια “ενόχληση” στον Βραζιλιάνο. Μέχρι στιγμής ακούγεται ως σενάριο στην ασιατική χώρα, όπου να θυμίσουμε ότι η αγορά της κλείνει στις 28 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, αν ερχόταν μία ικανοποιητική πρόταση, η πειραϊκή ΠΑΕ δεν θα έλεγε όχι στον Σεμπά. Έχουν “χτυπήσει” την πόρτα ορισμένοι υποψήφιοι μνηστήρες από Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός απέρριψε τις προτάσεις, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φύγει εώς το τέλος του μήνα, αν και εφόσον έρθει αυτή η περιβόητη πρόταση από την Κίνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ