ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κι όμως, "διψούν" για ρεβάνς στον Ολυμπιακό!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ατάκα του Μπουχαλάκη περί εκδίκησης της περσινής ισοπαλίας στα Περιβόλια με τον Πλατανιά, ήταν κάτι που έχει συζητηθεί από αρκετούς μέσα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Δοκιμή - έκπληξη του Μπέντο.

Ποιος να το περίμενε… Ότι στο Ρέντη θα θυμόντουσαν τα όσα έγιναν πέρσι στα Περιβόλια. Σε εκείνο το ματς δηλαδή με τον Πλατανιά, που κόπηκε το ξέφρενο σερί των 17 συνεχόμενων νικών και η ομάδα του Παράσχου υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τον Ολυμπιακό.

Ποιος να το περίμενε λοιπόν ότι θα γινόταν θέμα συζήτησης. Δεν τα είπε τυχαία όλα αυτά που είπε ο Μπουχαλάκης στην κάμερα των καναλιών Novasports. Ότι δηλαδή μεταξύ άλλων θέλουν να κερδίσουν τον Πλατανιά για να πάρουν κατά κάποιο τρόπο και μία ρεβάνς για την περσινή ισοπαλία!

Ψάχνονται για κίνητρα οι "ερυθρόλευκοι" και αυτό σίγουρα δείχνει ότι απόψε (14/1, 19:30) δεν κατεβαίνουν με τη νοοτροπία ότι δεν έγινε και τίποτα αν χάσουν βαθμούς στα Χανιά, επειδή υπάρχει το "μαξιλαράκι" ασφαλείας των 12 βαθμών από τους δεύτερους της βαθμολογίας. Δεν το έχουν ξεχάσει λοιπόν το περσινό ματς…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά πλάνα του Μπέντο, δεν αναμένονται και ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ο Λεάλι θα είναι στα δοκάρια, οι Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς θα είναι στα χαφ, μπροστά τους ο Φορτούνης, οι Μανθάτης και Μάριν στα "φτερά", ενώ ο Ιντέγε θα περάσει στην κορυφή σε αυτό το 4-2-3-1 που προτιμάει συνεχώς ο Μπέντο.

Εκείνο που είχε όμως ενδιαφέρον από την τελευταία προπόνηση είναι ότι κάποια στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κάποιες δοκιμές με δύο επιθετικούς, σε σχηματισμό 4-4-2!

Είχε δηλαδή μαζί τους Ιντέγε και Καρντόσο, αλλά από πίσω τους σε ρόλο εξτρέμ ήταν οι Μανθάτης – Ανδρούτσος, με τους Μάρτινς και Μιλιβόγεβιτς να καλύπτουν τα μέτρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Προφανώς η συγκεκριμένη δοκιμή έχει να κάνει (σ.σ. αναφερόμαστε ξεκάθαρα μόνο στο δίδυμο της επίθεσης και όχι π.χ. στην επιλογή του Ανδρούτσου) με κάποιες σκέψεις του και ορισμένα πλάνα του σχετικά με το πώς θα αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός κυνηγάει το σκορ στα Περιβόλια…

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουχαλάκης: "Να μην την ξαναπατήσουμε με τον Πλατανιά"
Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Ζντιέλαρ
Τρεις αγωνιστικές για Λισγάρα και μια για Σεμπά
Χωρίς Μποτία στα Χανιά ο Ολυμπιακός
Ελαμπντελαουί ή Φαν ντερ Βιλ στη Χαλ
Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ