ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κι άλλο ρεπό έδωσε ο Σίλβα

Κι άλλο ρεπό έδωσε ο Σίλβα
Σίλβα INTIME SPORTS

Το Σαββατοκύριακο (14-15/11) θα ξεκουραστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και θα γυρίσουν την Δευτέρα (16/11) στο Ρέντη. Για ποιο λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός Μάρκο Σίλβα προχώρησε και σε άλλο ρεπό.

Αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι όπως οι δύο που είχαν προηγηθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ο Μάρκο Σίλβα τότε έβγαζε σπυριά, γιατί έμπαινε φρένο στον ρυθμό των παικτών του. Για αυτό τον λόγο άλλωστε είχε ζητήσει να κλειστούν και δύο φιλικά. Τον Σεπτέμβρη είχε βρεθεί στο Ρέντη ο Αστέρας Τρίπολης και τον Οκτώβρη ο Πανιώνιος.

Τώρα όμως ήταν επιτακτική η ανάγκη της ξεκούρασης. Τράβηξαν μεγάλο κουπί οι “ερυθρόλευκοι”. Επτά ματς μέσα σε 22 μέρες. Και τι ματς ε; Ντέρμπι, δύσκολες αποστολές εκτός έδρας, “τελικοί” στην Ευρώπη... Ο Σίλβα λοιπόν βγήκε μετά τον Ηρακλή και είπε ότι αυτή η διακοπή είναι θετική για τους “ερυθρόλευκους” για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Έτσι, τους έδωσε τριήμερο ρεπό και τους ζήτησε να επιστρέψουν στο Ρέντη για διπλή προπόνηση την Πέμπτη (12/11). Σήμερα (13/11) είχε άλλη μία πρωινή και το προσεχές διήμερο τους ξαναέδωσε ρεπό για να γυρίσουν ξεκούραστοι από Δευτέρα (16/11).

Τα έβαλε κάτω και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε λόγος με την μισή ομάδα να απουσιάζει, να τρέχουν στο Ρέντη για προπόνηση. Επειδή έρχεται δύσκολο πρόγραμμα μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου και δεν θα υπάρξουν άλλες μέρες ξεκούρασης για τον επόμενο μήνα, αποφάσισε να χαρίσει το Σαββατοκύριακο (14-15/11).

Το κακό είναι ότι με τις τόσες απουσίες που υπάρχουν λόγω των Εθνικών ομάδων, δεν μπορεί να ξεκινήσει όπως θέλει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Λεωφόρου αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Είναι αναγκασμένος να περιμένει τους διεθνείς μέχρι και δύο μέρες πριν από το μεγάλο ματς.

Κατά τ' άλλα, έχει σκάσει κάποια χαμόγελα βλέποντας τους Τσόρι και Μπουχαλάκη να ανεβάζουν για τα καλά ρυθμό. Ειδικά ο Ντομίνγκεζ δείχνει ώρες-ώρες λες και έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να προλάβει το ντέρμπι. Όσο για τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα τραυματιών δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Τα προγράμματά τους ακολούθησαν οι Μποτία, Πουλίδο και Μανιάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός "έφτιαξε" τον Μιλιβόγεβιτς

Γι' αυτό τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός στην Βέροια

Το τρένο δεν πρέπει να σταματήσει…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ