ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κερδίζουν έδαφος Μπουχαλάκης και Σεμπά!

Κερδίζουν έδαφος Μπουχαλάκης και Σεμπά!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μανιάτης και Πάρντο θα μείνουν εκτός απροόπτου στον πάγκο στον αγώνα με την Χάποελ, βάσει των δοκιμών του Βίκτορ. Ο Φορτούνης επιστρέφει στον άξονα.

Ο Βίκτορ δούλεψε για αρκετή ώρα στην προπόνηση της Κυριακής (24/7) πάνω σε ένα συγκεκριμένο σχήμα. Αφήνει όπως όλα δείχνουν το 4-3-3 με τον Φορτούνη στα άκρα και πάει στο σύστημα που φαίνεται πώς ταιριάζει πιο πολύ στον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση.

Σε ένα 4-2-3-1 ή 4-4-2, ανάλογα με τον ρόλο που θα αναθέσει στον Φορτούνη. Αν θα είναι δηλαδή πιο κοντά στον Ιντέγιε ή πίσω του.

Στο δίτερμα λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός είχε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγιε.

Αυτοί φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για την ώρα, βάσει των δοκιμών που έκανε ο κόουτς των Πειραιωτών. Κερδίζουν έδαφος με λίγα λόγια ο Μπουχαλάκης αντί του Μανιάτη και ο Σεμπά αντί του Πάρντο.

Προφανώς ο Βίκτορ έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη του την εικόνα των Σεμπά και Ντουρμάζ στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού του Περιστερίου.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαν με την ομάδα Ντομίνγκες και Πουλίδο

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ