ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κερδίζει έδαφος το σενάριο "Φορτούνης στα χαφ"

Κερδίζει έδαφος το σενάριο "Φορτούνης στα χαφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και ο Βίκτορ δεν έδειξε πολλά πράγματα στην προπόνηση του Σαββάτου (23/7), φαίνεται πώς θα επαναφέρει τον Τρικαλινό χαφ στην κλασική του θέση

Απομένουν κάτι λιγότερο από πέντε μέρες για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού. Κι εκεί που θα περίμενε κανείς ότι ο Βίκτορ θα άνοιγε τα χαρτιά του, τελικά προτίμησε να μην είναι και τόσο… αποκαλυπτικός στην προπόνηση του Σαββάτου (23/7).

Το ερωτηματικό που υπάρχει τις τελευταίες μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Φορτούνης στα χαφ ή στο αριστερό «φτερό». Από την προπόνηση δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα. Από την άλλη, φαίνεται πώς κερδίζει έδαφος, από την επόμενη μέρα κιόλας του φιλικού με τον Ατρόμητο, το σενάριο με τον Φορτούνη να επανέρχεται στην κλασική του θέση.

Να παίξει δηλαδή πίσω από τον Ιντέγιε ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σε έναν ρόλο «βοηθού» του Νιγηριανού επιθετικού στο 4-4-2 που έχει στο μυαλό του ο Βίκτορ.

Ναι μεν, έδειχνε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Ισπανός τεχνικός ότι ήθελε να δουλέψει σε μεγάλο βαθμό το 4-3-3 με τους τρεις αμυντικογενείς χαφ και τον Φορτούνη σε έναν ρόλο μεταξύ αριστερού εξτρέμ και επιθετικού χαφ, αλλά δεν τσούλησε.

Κατά τ’ άλλα στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται να προκύπτουν εκπλήξεις. Αν επιλέξει ο Βίκτορ το 4-4-2, τότε ο Καπίνο θα είναι στα γκολπόστ, οι Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας και ντε λα Μπέγια στην άμυνα, ο Μιλιβόγεβιτς με έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Μανιάτη στα χαφ, μπροστά τους ο Φορτούνης, στα άκρα της επίθεσης ο Ντουρμάζ και πιθανότατα ο Πάρντο (σ.σ. έχει κερδίσει πολλούς πόντους ο Σεμπά) και στην κορυφή ο Ιντέγιε.

Ίσως στις επόμενες τρεις προπονήσεις ο Βίκτορ να είναι πιο… διαφωτιστικός και να ξεκαθαρίσει οριστικά τι σκέφτεται να κάνει με τον Φορτούνη.

* Ο Άλαν Πουλίδο λέει ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Χάποελ. Πρέπει όμως να προπονηθεί κάποια στιγμή με την υπόλοιπη ομάδα. Όλα δείχνουν ότι θα μπει στις προπονήσεις την Κυριακή (24/7). Το ίδιο ισχύει και για τον Τσόρι.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ