ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κερδίζει έδαφος ο Ερνάνι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Κερδίζει έδαφος ο Ερνάνι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Ερνάνι INTIME SPORTS

Πάλι τον Πορτογάλο «ζογκλέρ» δοκίμασε με τους βασικούς ο Μάρκο Σίλβα και δεν αποκλείεται τελικά να τον ξεκινήσει. Τίποτα δεν έχει πει πάντως στους παίκτες του για την ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα με τον Μάρκο Σίλβα έχει μετατραπεί σε έναν ωραίο γρίφο… Κι όχι τόσο για τους ρεπόρτερ, αλλά κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν είναι και λίγες οι φορές που άλλα δοκιμάζει στην προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός και άλλα κάνει στους αγώνες. Το τελευταίο διήμερο πάντως σαν να «φωτογραφίζει» τον Ερνάνι.

Σαν να φαίνεται διατεθειμένος να του δώσει τελικά φανέλα βασικού αντί του Φελίπε Πάρντο. Είναι ένα σενάριο που «παίζει» δυνατά, μιας και ο Ερνάνι για δεύτερη σερί μέρα χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς στο δίτερμα, αυτή τη φορά μπροστά από τον Ελαμπντελαουί (κι όχι από τον Σαλίνο), ο οποίος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις αλλά τις έχει ξεπεράσει.

Αν λάβουμε υπόψη τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης (3/11) ο Πορτογάλος τεχνικός, τότε ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί την Τετάρτη (4/11, 21.45) με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Σεμπά, Ερνάνι και Ιντέγε.

Βεβαίως, πάντοτε με τον Σίλβα – όπως γράφουμε και παραπάνω - θα πρέπει να κρατάμε μία πισινή, γιατί δεν είναι και λίγες οι φορές που βγάζει κάποιον άσο από το μανίκι του την τελευταία στιγμή.Στους παίκτες του πάντως δεν έχει πει το παραμικρό για την ενδεκάδα. Είναι πάγια τακτική του να τους ενημερώνει λίγη ώρα πριν μπουν στο πούλμαν για το γήπεδο. Οπότε, το ίδιο θα πράξει και την Τετάρτη (4/11).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ