ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κερδίζει έδαφος η τριάδα Ρομαό, Ταχτσίδη, Οφόε

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όσκαρ Γκαρθία συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του στις προπονήσεις ενόψει ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν κάποιες υποψίες για παίκτες στους οποίους αναμένεται να στηριχθεί στη "μάχη" της Τούμπας (25/2, 19.30).

Δύο μέρες έμειναν από τον "τελικό" της Τούμπας ("τελικός" πρωτίστως για τον Ολυμπιακό) και ο Όσκαρ Γκαρθία συνέχισε στο ίδιο μοτίβο στις προπονήσεις του Ρέντη.

Καμία ένδειξη ενδεκάδας στις διάφορες δοκιμές που έχει κάνει στο Ρέντη, αν και υπάρχουν κάποιες υποψίες για συγκεκριμένα πρόσωπα στα οποία θα ποντάρει για να φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» με το διπλό από το ματς με τον ΠΑΟΚ (25/2, 19.30).

Για παράδειγμα, μετά το τέλος και της προπόνησης της Παρασκευής (23/2), οι Ρομαό, Ταχτσίδης και Οφόε (πίσω από τον Ανσαριφάρντ ο Βέλγος αντί του Φορτούνη) δείχνουν να έχουν το σαφέστατο προβάδισμα πλέον για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Τούμπας.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις; Δύο είναι τα σοβαρά ερωτηματικά. Αν εξαιρεθούν ο Προτό στα γκολπόστ, ο Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σισέ και ο Μποτία που είναι τα φαβορί για το κέντρο της άμυνας και οι Μιραλάς (εξτρέμ) - Ανσαριφάρντ (κορυφή), απομένουν δύο διλήμματα για τον έναν εξτρέμ (Πάρντο ή Μάριν) και για τον αριστερό μπακ (Χατζισαφί ή Κούτρη).

Ο Γκαρθία, όπως είπε και στη συνέντευξή του στη Nova, θα ανακοινώσει την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του στην ανάλυση που θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ