ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κερδίστε, κι εγώ είμαι εδώ"

"Κερδίστε, κι εγώ είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Το ματς με τη Γιουβέντους τελείωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε αμέσως του παίκτες, ιδιαίτερα του νέους σε τροχιά ντέρμπι, υποσχόμενος πολλά...

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη επί της Γιούβε, αλλά η χαρά του κράτησε λιγά λεπτά, καθώς έβαλε αμέσως την ομάδα σε κλίμα ντέρμπι και υποσχέθηκε μεγάλο πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Παναθηναϊκού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάλης πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη επί της Γιουβέντους, δέχθηκε τα συχαρητήρια από τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας Αντρέα Ανιέλι, αλλά και πρόσκληση να τον φιλοξενήσει στο Τορίνο και κατέβηκε αμέσως στα αποδυτήρια.

Χαιρέτισε έναν προς έναν τους παίκτες και τον Μίτσελ και τουε είπε: "Συγχαρητήρια σε όλους, πετύχαμε ακόμη μία μεγάλη νίκη. Για ακόμη μία φορά δείξαμε σε όλους ποιος είναι ο Ολυμπιακό. Συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους και να γράφετε ιστορία.

Τώρα, όμως, πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ θα είμαι δίπλα σας. Νικήστε και θα τα πούμε... όλα μετά το παιχνίδι...".

Η προσπάθεια να μπουν οι παίκτες και ιδαίτερα οι νεοφερμένοι στο κλίμα του ντέρμπι συνεχίζεται και η αποψινή προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν στο φαληρικό γήπεδο το απόγευμα της Παρασκευής (24/10). Η είσοδος τους θα πραγματοποιηθεί από τις Θύρες 12 και 14.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ