ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καβαζίν: "Ο Κασάμι είναι ο απόλυτος μέσος"

Καβαζίν: "Ο Κασάμι είναι ο απόλυτος μέσος"

Ο Αλμπέρτο Καβαζίν, πρώην προπονητής του Κασάμι, αποθέωσε τον Ελβετό μέσο τονίζοντας πως το πεπρωμένο του ήταν να γίνει μεγάλος παίκτης. Τι είπε ο άσος του Ολυμπιακού για τον πανηγυρισμό του κόντρα στην Γιουβέντους.

Ο Παϊτίμ Κασάμι πέρασε ένα φεγγάρι και από την ελβετική Μπελινζόνα, όπου είχε τεθεί υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Καβαζίν.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στο "Tuttomercatoweb" και αποθέωσε τον 22χρονο Ελβετό μέσο:

"Ήταν το πεπρωμένο του Κασάμι να γίνει μεγάλος παίκτης! Προσωπικά δεν με εξέπληξε να τον βλέπω να παίζει τόσο καλά σε ένα καθοριστικό ματς του Champions League. Από τότε που τον ξέρω ήταν ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής.

Τον έχω προπονήσει και ξέρω τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αλλά και την δύναμή του. Δουλεύτηκε ως ένας παίκτης για τοπ επίπεδο. Έμοιαζε σαν να περνάει γρήγορα στάδια. Σε κάποια χρονικά σημεία η κατάσταση περιπλέχθηκε, όμως τώρα παρατηρώ πως έχει ανακάμψει πλήρως.

Πίστευα πως θα μπορούσε να πιάσει στην Ιταλία. Από την Μπελινζόνα δημιουργούσε μεγάλη αίσθηση. Ήταν ανώτερος τεχνικά, σωματοδομικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ανώτερος από όλους τους παίκτες της ομάδας.

Ψάχναμε για αυτόν έναν ιδανικό ρόλο. Για μένα είναι ο απόλυτος σύγχρονος μέσος. Ήταν σαν να είχε... προαποφασιστεί να εξελιχθεί έτσι. Αντί να ρίξει ταχύτητες, αυτός τις ανεβάζει διαρκώς. Έτσι έφτασε σήμερα να βάζει σημαντικά γκολ όπως αυτό με την Γιουβέντους", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καβαζίν.

Εν τω μεταξύ, ο Παϊτίμ Κασάμι, σύμφωνα με την αλβανική ιστοσελίδα "orainfo.com", υποστήριξε τα εξής για τον πανηγυρισμό του κόντρα στην Γιουβέντους:

"Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε Αλβανοί. Οι γονείς μου, ο αδελφός μου, η αδελφή μου έχουν γεννηθεί στην Στρούγκα και γι' αυτό έκανα την αλβανική σημαία. Εγώ γεννήθηκα στη Ζυρίχη και παίζω με την Ελβετία και γι' αυτό θα δείτε τη σημασία των δυο χωρών στα παπούτσια μου", φέρεται να δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ