ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι προβληματίζει τον Λεμονή ενόψει Λεβαδειακού

ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΕΜΟΝΗΣ EUROKINISSI

Δεν μπορεί να είναι τυχαία η απόφαση του Τάκη Λεμονή για δύο μέρες σερί να επαναλαμβάνει συνεχώς ότι "δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που βλέπω".

Άναψε ο Λεμονής! Λίγα 24ωρα πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό και τον ευρωπαϊκό "τελικό" με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο 57χρονος τεχνικός θέλησε να τα πει ένα... χεράκι στους παίκτες του.

"Βλέπω κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν", είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του. Δύο μέρες σερί έχει βάλει την ίδια κασέτα και χτυπάει "καμπανάκια" για να ξυπνήσουν πρωτίστως ενόψει Λεβαδειακού.

Τι ακριβώς έχει δει και τον... χαλάει; Από ορισμένους διαπίστωσε μία χαλαρότητα, λες και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα με πολλούς βαθμούς μπροστά.

Ενδεχομένως να έχουν παρουσιαστεί και κάποια "κρούσματα"... Champions League. Να σκέφτονται ορισμένοι το παιχνίδι του Jose Alvalade την Τετάρτη (22/11).

Η ουσία είναι ότι κάτι προβληματίζει τον Λεμονή εδώ και δύο μέρες και για αυτό το λόγο έχει φροντίσει να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι δεν πρέπει με τίποτα να αποπροσανατολιστούν.

Άλλωστε όπως τους επανέλαβε και στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης "μην ξεχνάτε ότι έχουμε βάλει στόχο να βρεθούμε στην κορυφή τα Χριστούγεννα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μέλλον της Ακαδημίας προτεραιότητα στον Ολυμπιακό
Ζόρζε Ζεζούς: "Πιστεύω όλοι θα είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό"
Μοναδικός απών ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ