ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι περιμένουν στον Ολυμπιακό

Κάτι περιμένουν στον Ολυμπιακό

Πιθανολογείται ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα "σκάσει" ένα νέο όνομα, όσον αφορά τον εκλεκτό του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι επαφές με τον Ρικάρντο Κόστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα, πρόθεση του Πορτογάλου αμυντικού είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, καθώς ο Ολυμπιακός τον έχει στάντ μπάι, περιμένοντας κάτι καλύτερο. Και αυτό το "κάτι καλύτερο", σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται επίσης από την Πορτογαλία και είναι ο Ρολάντο της Πόρτο.

Η περίπτωση του 29χρονου, σαφώς και είναι πιο δύσκολη από αυτή του 33χρονου συμπατριώτη του, αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι θα ρίξουν στο τραπέζι όλα τους τα χαρτιά για να τον κάνουν δικό τους.

Φυσικά, η όποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Λονδίνο όπου βρίσκεται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή και από βδομάδα θα μπαίνουν στην τελική ευθεία όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, προεξέχοντος αυτό του κεντρικού αμυντικού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ