ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι παραπάνω από... τραβηγμένο για Σισοκό!

Κάτι παραπάνω από... τραβηγμένο για Σισοκό!

Ο διεθνής Γάλλος μέσος, Μούσα Σισοκό, έχει βρεθεί μέσα στον Αύγουστο στο στόχαστρο τριών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, της Γιουβέντους, της Παρί Σεν Ζερμέν και του... Ολυμπιακού. Κάτι παραπάνω από τραβηγμένο το σενάριο και το Sport24.gr αναλύει.

Φαίνεται ότι κάπου-κάπου χάνεται και το μέτρο σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, από την άποψη ότι μπλέκεται και άθελά του σε διάφορα σενάρια.

Απομένουν κάτι λιγότερο από τρεις μέρες για να τελειώσει και με τη βούλα η μεταγραφική αγορά και γράφονται φοβερά και τρομερά πράγματα σε Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και οπουδήποτε αλλού.

Το σενάριο με τον 27χρονο μέσο Μούσα Σισοκό της Νιούκαστλ και τον Ολυμπιακό είναι τραβηγμένο από τα… μαλλιά. Πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αν ντυθεί στα ερυθρόλευκα, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν κάνει την υπέρβαση των… υπερβάσεων.

Μέσα στον Αύγουστο υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ στην Αγγλία ότι όντως ο Σισοκό είναι για να φεύγει από τη Νιούκαστλ, επειδή πολύ απλά δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Championship. Μιλάμε για διεθνή ποδοσφαιριστή της Γαλλίας και βασικότατο στέλεχος των «τρικολόρ» στο πρόσφατο Euro.

Η Γιουβέντους ασχολήθηκε με την περίπτωσή του και πρόσφατο ρεπορτάζ στην Αγγλία ανέφερε ότι οι "μπιανκονέρι" πρόσφεραν 15 εκατομμύρια ευρώ στις "καρακάξες", αλλά έφαγαν "χυλόπιτα". Φημολογείται ότι η Νιούκαστλ ζητάει πάνω από 20 εκατομμύρια! Μπορεί και να είναι υπερβολικό αυτό το ποσό. Όμως για τα 15 εκατομμύρια της Γιουβέντους υπάρχουν ρεπορτάζ τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ιταλία.

Πέρα από τους "μπιανκονέρι", ενδιαφέρον για τον Σισοκό έχουν δείξει τρεις ομάδες της Premier League, ενώ την περίπτωσή του εξέταζε και η Παρί Σεν Ζερμέν. Και δεν είναι μόνο αυτοί οι σύλλογοι. Υπάρχουν και άλλες ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τον έχουν βάλει στο "σημάδι".

Και κάπου εδώ μπλέχτηκε και ο Ολυμπιακός στα διάφορα σενάρια. Πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι για τον Σισοκό. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να τα βρουν με τη Νιούκαστλ και τον παίκτη, τότε θα πρόκειται για το… 8ο θαύμα!

Είναι πάντως ένα πολύ τραβηγμένο σενάριο λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Νιούκαστλ και του ενδιαφέροντος κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ