ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι "παίζει" με Ενγκόγκ στον Ολυμπιακό

Κάτι "παίζει" με Ενγκόγκ στον Ολυμπιακό

Οι Γάλλοι βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του 27χρονου επιθετικού, Νταβίντ Ενγκόγκ, που έμεινε ελεύθερος από την Ρεμς. Δεν προκύπτει τίποτα για τους "ερυθρόλευκους" και τον Καρέλη.

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι γνωστό άλλωστε από την αρχή της προετοιμασίας ότι οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις στις συγκεκριμένες θέσεις. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν οι μεταγραφές. Το ιδανικότερο θα ήταν να είχαν πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο.

Βγαίνουν αρκετά ονόματα στο προσκήνιο σε όλες τις θέσεις. Από τον Ιτούρμπε για τα εξτρέμ μέχρι και το τελευταίο όνομα που διέρρευσε από την Γαλλία για την κορυφή της επίθεσης. Ο λόγος για τον Νταβίντ Ενγκόνγκ. Ο 27χρονος υψηλόσωμος (1.90μ.) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ρεμς.

Γράφτηκε στην “L' Equipe” ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του μαζί με τις Τζένοα, Πεσκάρα και ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι πήγε στην γερμανική Ντάρμσταντ για να δει τις εγκαταστάσεις και να μιλήσει με τον προπονητή, αλλά δεν “έκατσε” τελικά να πάει στην Bundesliga.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Ενδεχομένως πιο αργά μέσα στη μέρα να διαψευστεί κιόλας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Όμως, στη Γαλλία επιμένουν ότι κάτι “παίζει” με τους πρωταθλητές Ελλάδας και πώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν είναι σενάριο που το έβγαλε κάποιος δημοσιογράφος, αλλά ότι ο Ολυμπιακός όντως μίλησε με την πλευρά του παίκτη. Μένει να φανεί αν ισχύει ή όχι.

O Ενγκόνγκ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, έπαιξε μία διετία (2006-08) στην πρώτη ομάδα των Παριζιάνων (18 συμμετοχές - 1 γκολ) και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Λίβερπουλ (2008-11), όπου είχε 9 γκολ σε 63 συμμετοχές. Μετά τους “ρεντς” μετακόμισε στην Μπόλτον για μία τριετία (2011-14) πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 81 παιχνίδια. Είχε ένα μικρό πέρασμα από την Σουόνσι για έξι μήνες (πήγε τον Ιανουάριο του 2014) και τελευταίος του σταθμός ήταν η Ρεμς (2014-16), από την οποία έμεινε ελεύθερος έχοντας προλάβει να σκοράρει 10 γκολ σε 41 ματς.

Δεν προκύπτει κάτι για Καρέλη

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νίκο Καρέλη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεν προκύπτει κάτι. Αφήστε δε που η Γκενκ τον κοστολογεί και γύρω στα 5-6εκ. ευρώ. Πάντως για τη... Νότιγχαμ όντως ίσως να παίξει το όνομά του δυνατά.

*** Όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη θα γίνει ο πρώτος αγώνας του Champions League. Τα μάτια του Βίκτορ και των συνεργατών του πάντως θα είναι καρφωμένα στον αγώνα της Τρίτης (19/7) στο Τιρασπόλ, στη ρεβάνς της νίκης της Χάποελ Μπερ Σεβά επί της Σέριφ με 3-2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ