ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι κάνει λάθος ο Γιαννιώτας

Κάτι κάνει λάθος ο Γιαννιώτας
Γιαννιώτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο διαφορετικοί προπονητές τον ενημέρωσαν ότι δεν τον υπολογίζουν στον Ολυμπιακό. Αλλιώς τα περίμενε ο 23χρονος εξτρέμ επιστρέφοντας από τον ΑΠΟΕΛ, «ανεβασμένος» πήγε στην Αυστρία και τελικά μένει… Αθήνα.

Προκάλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός του Γιαννιώτα από το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Γκενκ. Δεν το περίμενε κανείς στο Ρέντη. Για να είμαστε ειλικρινείς, άλλα ονόματα είχαν ακουστεί ότι δεν θα έμπαιναν σήμερα το πρωί (6/7, 8.55) στο αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες.

Είχαν ακουστεί για παράδειγμα τα ονόματα των Τσιμίκα, Ανδρούτσου και… Σεμπά. Ναι, ακόμα και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε ακουστεί ότι ίσως δεν θα ταξίδευε στο Γκενκ.

Ο Βίκτορ όμως έκανε αυτό που πίστευε ότι είναι καλύτερο για τον σύλλογο και όχι αυτό που διέρρεε προς τον Τύπο το Σαββατοκύριακο (3-4/7). Έξω λοιπόν από το Βέλγιο ο Γιαννιώτας, ο Μπέρτος, ο Γούτας και ο Ολαϊτάν.

Εμείς θα σταθούμε στον πρώτο. Έχει γυρίσει στο Ρέντη, έχοντας στην πλάτη του ένα ξέφρενο πεντάμηνο στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Του κάθεται… κουτί το γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ένας προπονητής που - κακά τα ψέματα – δεν τον υπολόγιζε καθόλου. Ακόμα και μάτια να έβγαζε στο Λάνγκενφελντ, αν παρέμενε ο Πορτογάλος προπονητής στο τιμόνι των Πειραιωτών, θα αποτελούσε έκπληξη αν τον χρησιμοποιούσε ακόμα και στα… διπλά. Είχε μία εμμονή ο Σίλβα και το «φώναζε» κιόλας.

Με την έλευση του Βίκτορ πήρε τα «πάνω» του. Ήταν πιο απελευθερωμένος στις προπονήσεις και δεν είχε το άγχος των πρώτων ημερών όταν ο Σίλβα βρισκόταν ακόμα στην Αυστρία.

Μπήκε στο πρώτο φιλικό με την Χορν στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε, ενώ έβγαλε και τον απαιτούμενο ενθουσιασμό για έναν παίκτη που θέλει να αποδείξει κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ματς με την Βάκερ κυμάνθηκε σε ρηχά νερά.

Λογικά δεν τον έκρινε ο Βίκτορ από τα δύο φιλικά. Προφανώς κάτι έβλεπε στις προπονήσεις που δεν του άρεσε από τον Γιαννιώτα. Προφανώς κάτι κάνει λάθος ο 23χρονος εξτρέμ. Πέρσι, είπαμε: Είχε… εμμονές ο Σίλβα. Φέτος όμως; Εμμονή κι ο Βίκτορ;

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννιώτας δεν περίμενε να το ζήσει και με τον Ισπανό τεχνικό. Και για αυτό το λόγο ξαφνιάστηκε όταν το άκουσε, γιατί όντως δεν υστέρησε στην Αυστρία. Δεν ήταν αρνητικός. Δεν ήταν όμως και… Μανθάτης, στον οποίο προφανώς «χρεώνεται» ο αποκλεισμός του Γιαννιώτα από το Βέλγιο.

Πλέον μένει να δούμε πώς θα πάει η ιστορία με τον πρώην άσο του Αστέρα, του Άρη και του ΑΠΟΕΛ. Αν θα δεχτεί δηλαδή να φύγει δανεικός ή θα κοιτάξει να αποχωρήσει με μεταγραφή. Πάντως, δύο φορές σε δύο καλοκαίρια έχει απορριφθεί από διαφορετικούς προπονητές και αυτό είναι κάτι που σίγουρα ήδη τον έχει προβληματίσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ