ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάτι φαίνεται να έχει βρει ο Ολυμπιακός για αριστερά!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ονόματα και... διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει, ούτε πόσο μακριά ή κοντά είναι οι Πειραιώτες από την απόκτηση αριστερού μπακ. Η είδηση είναι ότι όντως έχει εντοπίσει ο Ολυμπιακός μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το πρωί της Δευτέρας (2/1) το Sport24.gr είχε "προειδοποιήσει" ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια στη μεταγραφική περίοδο, παρότι η ΠΑΕ είχε βάλει "φρένο" και ο Μπέντο έδειχνε αντίθετος ως προς την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφής. Είχε τονιστεί ότι θα εξεταστεί και μία περίπτωση αριστερού μπακ, αφού ποσοτικά εκεί έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα λόγω των συχνών προβλημάτων τραυματισμών του Ντε Λα Μπέγια.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κλείσει αριστερό μπακ! Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι όντως κάτι έχουν εντοπίσει στον Πειραιά, έχοντας απλώσει τα δίχτυα τους σε Αγγλία και Γαλλία.

Ονόματα και... διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει. Όπως επίσης δεν έχει διαρρεύσει πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ουσία είναι ότι "κάτι" κινείται ως προς την υπόθεση του αριστερού μπακ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ της 2ας Ιανουαρίου που ανέφερε ότι "η έρευνα αγοράς δεν σταματά στον Ολυμπιακό" και πώς ειδικά για τον αριστερό μπακ "τα αφτιά θα είναι ορθάνοικτα κι αν προκύψει κάποια ευκαιρία ή μία αξιόλογη περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει τα στραβά μάτια".

Κάποιοι εκτιμούν ότι θα έχουμε εξελίξεις άμεσα. Το ξεκαθαρίζουμε από τώρα ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και από την ΠΑΕ δεν ακούγεται κιχ, γιατί πολύ απλά όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οπότε, είμαστε εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ετοιμάζει εκπλήξεις και στην ενδεκάδα ο Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ