ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατηγορηματική διάψευση από τον Κώστα Καραπαπά για τα κινέζικα σενάρια στον Ολυμπιακό

Κατηγορηματική διάψευση από τον Κώστα Καραπαπά για τα κινέζικα σενάρια στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έδωσε τέλος στις νέες φήμες που κυκλοφόρησαν περί εισόδου της COSCO στην ομάδα. Δείτε τι πόσταρε στο facebook.

Το σημερινό (6/5) πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή κάνει λόγο για είσοδο της COSCO στον Ολυμπιακό. Ακολούθησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο κάτι που οδήγησε τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να πάρει θέση μέσω facebook.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΟ τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον... ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Κινέζοι, Ιάπωνες και Κορεάτες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ να πάρουν εισιτήριο, όχι για να πάρουν μερίδιο της ΠΑΕ ή του γηπέδου!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ."

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε ανάλογη διάψευση, καθώς τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει: "Ούτε υπήρχαν ούτε υπάρχουν συζητήσεις με την COSCO σε κανένα επίπεδο, σχετικά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι αν και εγκατεστημένοι εδώ και πολύ καιρό στον Πειραιά ΜΑΣ, δεν έχουν δώσει ούτε δέκα ευρώ για να αγοράσουν ένα εισιτήριο"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ