ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατήγγειλε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Κατήγγειλε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Τίποτα δεν άλλαξε με το μίτινγκ της Πέμπτης (23/7) στην UEFA σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που πέρασαν στην αντεπίθεση και κατήγγειλαν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού της Πέμπτης (23/7) στην UEFA, ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τους "ερυθρόλευκους" στο τέλος της ημέρας να περνούν στην αντεπίθεση.

Στο μίτινγκ που διεξήχθη στη Νιόν (σύμφωνα με τους Πειραιώτες ήταν ένα απλό μίτινγκ παροχής στοιχείων και ο Ολυμπιακός ζήτησε και η UEFA δέχτηκε να χαρακτηριστεί έτσι), τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασαν κανένα απολύτως καινούριο στοιχείο σχετικά με την υπόθεση, σε σχέση με αυτά που είχε ήδη παρουσιάσει με δική του πρωτοβουλία ο Ολυμπιακός.

Όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι", ο Ολυμπιακός (εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Βρέντζο και Θοδωρή Γιαννίκο) δεν παρείχε καμία εξήγηση και το μίτινγκ της Πέμπτης (23/7) δεν άλλαξε τίποτα στην υπόθεση, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έχει ήδη αποφανθεί.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά του Ολυμπιακού, αντίθετα οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που κατήγγειλαν τις δύο ομάδες για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Champions League, θεωρώντας πως όλες οι ενέργειες τους είναι χωρίς ουσία και αφορούν επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

Τέλος, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο CAS για την απόφαση που είχε ήδη παρθεί, ωστόσο δεν κατάφερε τίποτα παρά μόνο να δημιουργήσει εκνευρισμό στους αξιωματούχους της UEFA.

Επομένως και πάντα με βάση τα όσα υποστηρίζουν στο Λιμάνι, δεν συντρέχει πλέον κανένας απολύτως κίνδυνος για την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Να θυμίσουμε ότι στις 30 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο, από την Πράγα - όπου διεξήχθη το meeting της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας - είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους ότι "το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχτεί τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία.

Πιστεύω ότι τα όργανά μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο, αυτό θα ληφθεί υπόψιν.

Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος κανόνας, όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ