ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατεβάζει βασικούς ο Σίλβα με τον ΠΑΟΚ

Κατεβάζει βασικούς ο Σίλβα με τον ΠΑΟΚ
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται να παρατάξει τα βαριά χαρτιά του στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη (27/4, 17.00). Δύσκολο να προλάβει ο Ντα Κόστα.

Την Παρασκευή (22/4) οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την... αγγαρεία τους με τον Πανιώνιο, πήραν και το διήμερο ρεπό τους για να ξεκουραστούν και από αύριο (25/4) ξεκινούν τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη στο Καραϊσκάκη (27/4, 17.00).

Ο Πορτογάλος λοιπόν έχει σκοπό να πάει με τους βασικούς, επειδή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι και το τελευταίο δυνατό τεστ πριν από τον τελικό της 7ης Μαϊου.

Ο Καπίνο θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, αφού αυτή είναι η απόφαση του Σίλβα για τα ματς του Κυπέλλου. Την τετράδα της άμυνας θα στελεχώσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού.

Στα χαφ θα περάσει ο Μιλιβόγεβιτς και λογικά δίπλα του θα βρεθεί ο Καμπιάσο. Μπροστά τους θα δεσπόζει η παρουσία του Φορτούνη και στα άκρα οι Φουστέρ, Ντουρμάζ και Ερνάνι θα παλέψουν για δύο θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Ιντέγιε.

Πάνω-κάτω αυτή θα είναι η ενδεκάδα, σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Σίλβα στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Στο μεταξύ, ο Μανουέλ Ντα Κόστα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαροκινός το παλεύει για να δώσει το “παρών” με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι δύσκολο. Ο δε Τσόρι (πόνους στα πλευρά) πάει κατευθείαν για τον τελικό.

Photo Credits: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ