ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κατέβασε" τη σελίδα του στο Facebook ο Λαΐφης

"Κατέβασε" τη σελίδα του στο Facebook ο Λαΐφης
Λαΐφης

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης "κατέβασε" το προφίλ του στο Facebook εξαιτίας ανάρτησης που είχε κάνει το 2010 υπέρ του Παναθηναϊκού και σχολίου εναντίον του Ολυμπιακού. Τι λέει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο πήρε παλαιότερη ανάρτηση του Κύπριου μεσοαμυντικού, Κωνσταντίνου Λαΐφη, ο οποίος χθες (29/6) ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2010, ο 17χρονος, τότε, άσος είχε κάνει ποστάρισμα με γνωστό σύνθημα υπέρ του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-2 απέναντι στη Ρόμα στο ΟΑΚΑ για το Europa League, για να ακολουθήσει σχόλιο από κάτω κατά του Ολυμπιακού.

Αυτό έξι χρόνια πριν, όμως κυκλοφόρησε σήμερα (30/6) και ο παίκτης "κατέβασε" το προφίλ του στο Facebook.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε σε διαδικτυακά σχόλια ότι "ένας ξάδερφος του είναι που τα γράφει! Και; Μπήκαν τα γιουσουφάκια και έψαξαν μέχρι το 2010!!! Όλο το σόι του Λαίφη! Καταλαβαίνετε πόσο πόνεσαν τα αφεντικά τους;".

Αυτά σημείωσε κάτω από την αναφορά του ότι "επειδή μαζέψαμε πολλούς ενδιαφερόμενους (τελικά μάλλον ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ο Λαϊφης) ο λογαριασμός του παιδιού είναι αυτός...

Αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του αθλητή με τίτλο Κωνσταντίνος Λαΐφης / Constantinos Laifis, όπου ως πρώτη φωτογραφία του είναι αυτή με το κασκόλ του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλ. Αλεξάνδρας.

"Κατέβασε" τη σελίδα του στο Facebook ο Λαΐφης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ