ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατέθεσε έφεση για την ποινή ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τα επεισόδια στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, με στόχο τη μείωση της ποινής του. Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών με Πανιώνιο (18/02, 19:30).

Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Super League τον Ολυμπιακό για όσα έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" κλήθηκαν να πληρώσουν και πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.

Την Τετάρτη (14/02), το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, επιδιώκοντας τη μείωση της ποινής. Η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης αναμένεται να γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες, αλλά θα είναι σίγουρα την επόμενη εβδομάδα, το οποίο σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν οριστικά χωρίς φιλάθλους στον αγώνα με τον Πανιώνιο (18/02, 19:30).

Θυμίζουμε πως τρεις παραβάσεις, εκ των οποίων οι δύο αντιμετωπίστηκαν ως μία, ως "κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα πειθαρχική παράβαση", περιλαμβάνει το σκεπτικό της απόφασης για την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ