ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατέληξε στο αρχικό σχήμα ο Βίκτορ

Κατέληξε στο αρχικό σχήμα ο Βίκτορ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Σεμπά και Ντουρμάζ ήταν ξανά μαζί στο δίτερμα, ο Φορτούνης πίσω από τον Ιντέγε και ο Μπουχαλάκης στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς. Κατέληξε στο αρχικό σχήμα ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι ο Βίκτορ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σέβα (27/7, 21.45). Μετά και τις τελευταίες δοκιμές που έκανε στην προπόνηση της Κυριακής (25/7) μοιάζει πλέον πιο πιθανό από ποτέ ότι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν μεθαύριο, θα πρέπει ήδη να το γνωρίζουν! Εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης (26/7, 19.00).

Για δεύτερη σερί μέρα ο Βίκτορ δοκίμασε την ίδια ενδεκάδα στο δίτερμα. Τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Τώρα αν θα είναι 4-2-3-1 ή 4-4-2 δεν έχει και μεγάλη σημασία. Το βασικό είναι ότι ο Φορτούνης θα παίξει στον άξονα και αυτό είναι που ενδεχομένως να… καθησυχάζει και τον κόσμο. Η λογική λέει ότι θα περάσει αρκετά κοντά στον Ιντέγιε στο 4-4-2 που είχε στο μυαλό του ο Βίκτορ από την πρώτη στιγμή που έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ελάχιστη σημασία έχει αυτό.

Αντιθέτως, σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιμονή του Ισπανού στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πέρσι δεν πρόλαβε να παίξει με την Μπάγερν λόγω του τραυματισμού του και έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Φέτος τον εμπιστεύεται ο Βίκτορ και εκτός απροόπτου θα περάσει στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς.

Απλώς για την ιστορία ο Μπουχαλάκης πάει να πετάξει εκτός ενδεκάδας τον σαφώς πιο έμπειρο Παϊτίμ Κασάμι (σ.σ. δεν έδειξε και πολλά πράγματα από το β’ στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο και μετά) και τον Καμπιάσο που δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Άλλο ένα ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές του Βίκτορ για τα άκρα της επίθεσης. Οι Σεμπά και Ντουρμάζ φαίνεται πώς κερδίζουν την κούρσα από τον Πάρντο. Ένας Πάρντο που ξεκίνησε βασικός στην προετοιμασία, αλλά τις τελευταίες μέρες πέρασε τρίτη επιλογή στις επιλογές του κόουτς για τα εξτρέμ.

Όσο για την τετράδα της άμυνας; Δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Ο Μαζουακού που εμφάνισε σημάδια κόπωσης μετά το Περιστέρι είναι λογικό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τον Ντε Λα Μπέγια…

*** Οι Τσόρι και Πουλίδο προπονήθηκαν κανονικά και την Δευτέρα (25/7). Οπότε, ο Βίκτορ θα τους έχει στην 18άδα...

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Τετάρτης
Προτεραιότητα και σενάρια
Περί μεταγραφών και επενδύσεων
Όταν ο Μαρινάκης έδωσε το "Γ. Καραϊσκάκης" στην ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ