ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταδικάζει την επίθεση στον Δημητρίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Καταδικάζει την επίθεση στον Δημητρίου η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ολυμπιακός ομάδα σήμα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της καταδικάζει την επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου και ζητά να χυθεί άπλετο φως.

Το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, κατάγγειλε επίθεση αγνώστων προς το πρόσωπο του. Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε το γεγονός και ζήτησε οι Αρχές να ρίξουν φως στο σκοτάδι.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την καταγγελία του Προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του, από άγνωστο, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες και καλεί τις αρμόδιες αρχές και την Πολιτεία να πράξουν ότι είναι δυνατόν για να φτάσουν στους ενόχους.

Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των υποθέσεων, με επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι δράστες και οι εντολείς των οποίων μένουν ακόμα στο σκοτάδι!

Δολοφονικές επιθέσεις, ξυλοδαρμοί, απειλές, σίγουρα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο όπως το θέλουμε και όπως το ονειρευόμαστε. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι θα επιβάλουν το νόμο του παρακράτους και της παρανομίας στο ποδόσφαιρο, είναι γελασμένοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ