ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Europa"

Κασάμι: "Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Europa"
INTIME SPORTS

Οι Παϊτίμ Κασάμι, Φελίπε Πάρντο και Μανουέλ Ντα Κόστα έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και την ήττα της ομάδας τους με 3-0 στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και την ήττα των Πειραιωτών με 3-0, ο Παϊτίμ Κασάμι εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του Champions League. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως δεν το πετύχαμε. Είχαμε ευκαιρίες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στη συνέχεια, κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησαν. Έτσι συμβαίνει σε αυτό το θεσμό όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Άρσεναλ. Μπορεί να μην είχαν τις φάσεις που είχαμε εμείς, αλλά αυτοί έκαναν τη διαφορά. Τώρα πια έχουμε μπροστά μας το Europa. Θα δούμε την κλήρωση και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη διοργάνωση".

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, τόνισε με τη σειρά του: "Είναι αλήθεια πως η Άρσεναλ είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε την τύχη όπως σε άλλα ματς. Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε και στο Europa League το ίδιο πρόσωπο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και προτεραιότητα μας να είναι να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα".

Τέλος, ο στόπερ των Πειραιωτών, Μανουέλ Ντα Κόστα, είπε: "Στο μεγαλύτερο διάστημα κάναμε έναν καλό αγώνα αλλά είχαμε κάποια λάθη που οδήγησαν την Άρσεναλ να βάλει τα γκολ που ήθελε και να έρθει ο αποκλεισμός. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να πιέσουμε ακόμα περισσότερα τα όριά μας, να δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα καθώς έχουμε μία διοργάνωση μπροστά μας που πρέπει να προχωρήσουμε. Μας δίνεται η ευκαιρία με τη συμμετοχή στο Europa League να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, να πάμε τον Ολυμπιακό πιο ψηλά, να μαζέψουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς για το σύλλογο και την Ελλάδα. Το Europa League είναι μία σπουδαία διοργάνωση με σπουδαίους συλλόγους και θέλουμε να συνεχίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ