ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Μεγάλος ανταγωνισμός στην Εθνική Ελβετίας"

Κασάμι: "Μεγάλος ανταγωνισμός στην Εθνική Ελβετίας"

Ο Κασάμι σε δηλώσεις του τόνισε την σπουδαιότητα του να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο Champions League, ενώ υποστήριξε πως προσπαθεί καθημερινά για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Ελβετίας για το Euro 2016.

Με τους Ινλέρ, Ντζεμαϊλί, Μπεχραμί και Τσάκα να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση για διάφορους λόγους, ο Παϊτίμ Κασάμι έχει την ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού στα φιλικά με Σλοβακία και Αυστρία και ανάλογα με την εικόνα του να ανέβει πιο ψηλά στην ιεραρχία του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο 23χρονος μέσος της Εθνικής Ελβετίας μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, τόνισε την σπουδαιότητα του να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο Champions League, ενώ υποστήριξε πως προσπαθεί καθημερινά για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Ελβετίας για το Euro 2016.

Αναλυτικά:

Πως αξιολογείς αυτά τα δύο φιλικά;

"Υπάρχουν δύο παιχνίδια. Δύο διαφορετικά ματς που θα παίξουμε. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Είναι δύο σημαντικά παιχνίδια για όλους όσους βρίσκονται εδώ".

Ποιες είναι οι βλέψεις σας για το Euro το ερχόμενο καλοκαίρι;

"Στον Ολυμπιακού όπου αγωνίζομαι, έχουμε καλές επιδόσεις και στο πρωτάθλημα και στο Champions League και βρίσκομαι και εγώ σε καλή κατάσταση.

Στην Εθνική υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σίγουρα, αλλά δίνω τα πάντα καθημερινά στις προπονήσεις για να είμαι όπως πρέπει.

Ο Νοέμβρης είναι ένας γεμάτος μήνας για όλους. Το Euro είναι μία πολύ σπουδαία διοργάνωση και ο καθένας θέλει να δείξει τον λόγο για τον οποίο αξίζει να βρίσκεται στην διοργάνωση".

Τελευταία ερώτηση, πιο προσωπική. Ήταν σωστή η επιλογή σου να μείνεις τελικά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό; Αντιμετωπίζοντας Μπάγερν και Άρσεναλ για το Champions League…

"Ναι, αυτά είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Όποιος έχει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League, κερδίζει πολλά. Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις, αλλά πρέπει να προσπαθείς σε κάθε παιχνίδι.

Όμως ένας αγώνας σε αυτό το επίπεδο, μία σεζόν σε αυτό το επίπεδο, σου δίνει μία εκπληκτική εμπειρία και σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Γενικά, σου προσφέρει πολλά για τη συνέχεια της καριέρας σου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ