ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και τον Ραϊόλα"

Κασάμι: "Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και τον Ραϊόλα"
INTIME SPORTS

Ο Παϊτίμ Κασάμι αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντίναμο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μίνο Ραϊόλα, τονίζοντας πως ουδείς στους "ερυθρόλευκους", επαναπαύεται.

Το γκολ του Ιντέγιε, ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με 1-0, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Παϊτίμ Κασάμι, μετά το ματς ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν τα πάντα για να περάσουν στον επόμενο γύρο, εξήγησε την προσωπική του βελτίωση στην εμπιστοσύνη που έχει ο σύλλογος κι αφιέρωσε το γκολ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, σ' ένα δύσκολο γήπεδο. Αλλά, πήραμε μία σημαντική νίκη. Κοιτάζουμε κάθε ματς το ένα μετά το άλλο, ήταν σημαντικό αυτό το ματς, έχουμε το επόμενο εντός αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στους 16 καλύτερους.

Σκέφτομαι μόνο τη δουλειά, μπορώ να βελτιωθώ ακόμη πιο πολύ γιατί είμαι νέος, αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του συλλόγου και του προπονητή. Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και στον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είχε δύσκολο καλοκαίρι", υποστήριξε ο Ελβετός άσος του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ