ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρσελά: "Θέλω τίτλο, γκολ και να δείξω ποιος είμαι"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την επιθυμία του να κατακτήσει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό αλλά και αποδείξει την αξία του με τα ερυθρόλευκα, εξέφρασε ο Μεχντί Καρσελά, που παραδέχθηκε ότι οι Πειραιώτες δυσκολεύονται να βρουν κίνητρο στο Κύπελλο με ομάδες μικρότερης κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαροκινός εξτρέμ στην κάμερα της NOVA, πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Φάληρο:

Πώς έζησες το παιχνίδι με τον Κισσαμικό στα Χανιά;

"Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζουμε στο Κύπελλο ομάδες δεύτερης κατηγορίας, γιατί δυσκολευόμαστε να βρούμε κίνητρο και να συγκεντρωθούμε.

Πήγαμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε αλλά σίγουρα είναι καλό ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας και πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας".

Ήρθες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Πώς είναι η ζωή σου εδώ;

"Μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Η Ελλάδα είναι πολύ όμορφη χώρα, η Αθήνα υπέροχη. Μου ήταν πάρα πολύ εύκολο να προσαρμοστώ εδώ γιατί έχω και συμπατριώτες μου συναδέλφους που αγωνίζονται στη χώρα.

Ο καιρός γενικά είναι καταπληκτικός, αν εξαιρέσουμε τις τελευταίες μέρες που έβρεχε. Γενικά πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ".

Τι στόχους έχεις σε προσωπικό επίπεδο και τι θα ήθελες να ζήσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού;

"Θέλω να γίνω πρωταθλητής. Είναι πάντα μια πολύ όμορφη εμπειρία για έναν ποδοσφαιριστή να κερδίζει έναν τίτλο. Αυτός είναι και ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας αυτή τη στιγμή. Θέλω το πρωτάθλημα και να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται, να δείξω και ποιος είμαι".

Προτιμάς να αγωνίζεσαι στην δεξιά ή την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης;

"Δεξιά, εκεί είναι η θέση που θέλω να παίζω".

Τι εικόνα έχεις για τον Απόλλωνα Σμύρνης;

"Δεν έχει μεγάλη σημασία τι εικόνα έχω για τον αντίπαλο. Πολύ μεγαλύτερο νόημα έχει να ασχοληθούμε σχετικά με την εικόνα που πρέπει να δείξουμε εμείς.

Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι πορεία έχει κάνει ο Απόλλων μέχρι στιγμής και γιατί βρίσκεται στη θέση αυτή, γιατί όλες οι ομάδες όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν απέναντι στον πρωταθλητή.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σκεφτούμε τη δική μας απόδοση, να συγκεντρωθούμε στα όσα θα κάνουμε εμείς, στο δικό μας παιχνίδι και μην σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο αντίπαλος".

Πώς βλέπεις τον βαθμολογικό πίνακα; Ο Ολυμπιακός έχει μειώσει στον έναν βαθμό από την κορυφή.

"Είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες για να έρθουμε στην πρώτη θέση. Αξίζουμε να είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα, γι' αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Το πρωτάθλημα ίσως να μην κριθεί στα ντέρμπι αλλά στα ματς με τις ομάδες που είναι μακριά από την κορυφή. Ποια είναι η άποψη του;

"Και συμφωνώ αλλά και διαφωνώ με αυτή την άποψη. Γιατί και τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά. Θα πρέπει να τα κερδίσουμε αλλά σε όλα τα πρωταθλήματα όποιος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, οφείλει να κερδίζει και τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες".

Πώς θα ήθελες να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό του ταξίδι;

"Θέλω να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να προχωρήσουμε στο Champions League. Κάναμε κάποια καλά παιχνίδια, όπως απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, αλλά θα ήθελα να ολοκληρώσουμε την φετινή παρουσία μας στην Ευρώπη με μια νίκη".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέος αποκλεισμός για Καρσελά

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακός: Έχει την καλύτερη επίθεση, χωρίς γκολ απ'τους σέντερ φορ
Για 14η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός
Θεοδωρίδης: "Ο Κισσαμικός να μη μοιάσει στους αποτυχημένους γείτονές του"
Το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου οι πρώτοι αγώνες των "16" του Κυπέλλου
Σαΐνιο για τη Ριζούπολη: "Είπα στον Καραγκούνη 'πάμε να φύγουμε, ρισκάρουμε τη ζωή μας'"!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ