ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Του έκοψε το χαμόγελο ο Ρομπέρτο"

Καρεμπέ: "Του έκοψε το χαμόγελο ο Ρομπέρτο"
Καρεμπέ INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στον ιταλικό Τύπο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους και την αντίδραση του προέδρου της ιταλικής ομάδας μετά την ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ, σε δηλώσεις του στη "La Stampa" του Τορίνο, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" ανέτρεψαν τα προγνωστικά κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

" Η Γιουβέντους έχει παίκτες πρωταθλητές που μπορούν να τους δώσουν το καλύτερο. Ήταν το φαβορί. Τώρα είμαστε εμείς. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πως να κερδίζουμε, ενώ αυτοί ήδη θεωρητικά το γνωρίζουν. Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας, αλλά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως η δουλειά έχει τελειώσει.

Χρειάζεται εμπειρία, συνέχεια, θετικό περιβάλλον. Ήμασταν καλοί στο να μπλοκάρουμε το παιχνίδι της Γιουβέντους και ο τερματοφύλακάς μας έκανε πολλές αποκρούσεις", ανέφερε ο Γάλλος.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του προέδρου της Γιούβε Αντρέα Ανιέλι τόνισε χαρακτηριστικά: " Δεν ήταν χαρούμενος. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε έκφραση, αλλά ο τερματοφύλακας μας του έκοψε το χαμόγελο. Δεν ήταν ικανοποιημένος σε καμία περίπτωση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ