ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ και Ισά στην Σχολή του Ηρακλείου

Καρεμπέ και Ισά στην Σχολή του Ηρακλείου
INTIME SPORTS

Αγιασμός τελέστηκε στην Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο το Σάββατο (18/10), όπου παρευρέθηκαν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης για την αναμέτρηση (18/10, 20:30) με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά έδωσαν το παρών στον αγιασμό που τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στην Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Αμφότεροι φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και μοίρασαν αυτόγραφα.

Καρεμπέ και Ισά στην Σχολή του Ηρακλείου

Μαζί με τους Καρεμπέ και Ισά ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος, ο σκάουτερ της Ακαδημίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο σκάουτερ Γιώργος Κοκολάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Φώτης Στρακόσια και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Καρεμπέ και Ισά στην Σχολή του Ηρακλείου
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος στην σχολή του Ολυμπιακου στο Ηράκλειο,Γιάννης Σχοιναράκης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γι’ αυτό που έγινε σήμερα! Δεν το περίμενα. Εδώ και δύο μήνες βρίσκομαι στην Αθήνα στο προπονητικό τιμ των υποδομών στο Ρέντη και δίπλα μου έχω έναν από τους ιδρυτές. Οι δυο μας ήμασταν το 2011 όπου ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Τον Γιώργο τον Γενιτσαρίδη, έναν φίλο και πλέον υπεύθυνο εδώ στην Ακαδημία.

Μιλούσαμε από το τηλέφωνο και μου μετέφερε κάποια πράγματα, αλλά αυτό που είδαμε χθες στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο δεν έχει ξαναγίνει! Τόσο πολύ κόσμος να θέλει να υποδεχθεί την ομάδα του Ολυμπιακού, όπως και επίσης αυτό που έγινε σήμερα εδώ με τον Αγιασμό και με το επιτελείο του Ολυμπιακού που παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις μας".

Ο Γιώργος Γενιτσαρίδης που τρέχει το πρότζεκτ στο Ηράκλειο, πρόσθεσε:

"Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω δίπλα μου τον Γιάννη, που είναι μακριά μας τώρα τρεις μήνες, αλλά είναι ιδιαίτερη χαρά και ας είναι μακριά μας, γιατί εκεί που είναι έκανε ένα μεγάλο βήμα. Συνεχίζουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε μαζί. Δεν αλλάζει κάτι.

Ο Γιάννης βρίσκεται εδώ συνέχεια μαζί μας με την σκέψη και το… τηλέφωνό του. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Να ετοιμάσουμε καλά παιδιά για την κοινωνία, σωστούς αθλητές και όσοι από αυτούς αξίζουν να παίξουν ποδόσφαιρο, ας ζήσουν το όνειρό τους".

Το μεσημέρι οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά έκαναν την βόλτα τους στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, λίγο πριν επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η "ερυθρόλευκη" αποστολή.

Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργο Κοκκολάκης αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα (Δικαστικοί - Δικαστικοί υπάλληλοι εναντίον Δικηγόρων) στα Χανιά για να στηρίξουν το ίδρυμα ΚΗΦΑΜΕΑ (Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες).

Καρεμπέ και Ισά στην Σχολή του Ηρακλείου
INTIME SPORTS

Οι δύο αντιπρόσωποι του Ολυμπιακού τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η πειραϊκή ΠΑΕ στήριξε και οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται.

"Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες, δείχνοντας και το κοινωνικό του πρόσωπο", τόνισε οΓρηγόρης Γεωργάτος.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κοκολάκηςεπεσήμανε ότι "είναι διπλή χαρά για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Όχι μόνο εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό σε ένα ματς για καλό σκοπό, αλλά ο αγώνας αυτός γίνεται στην πατρίδα μου!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ