ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Υπάρχει πλάνο, με τον πρόεδρο συζητάμε όσα χρειάζονται"

Καρεμπέ: "Υπάρχει πλάνο, με τον πρόεδρο συζητάμε όσα χρειάζονται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League και το πλάνο της επόμενης μέρας μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Τι δήλωσαν Ελαμπντελαουί και Μπεν μετά την ήττα από τη Γιουβέντους.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και εξέφρασε την ελπίδα να εξελιχθεί καλύτερα η επόμενη σεζόν για τους Πειραιώτες στην Ευρώπη, ενώ τόνισε ότι συζητά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις κινήσεις που χρειάζονται στη συνέχεια.

"Προσπαθήσαμε. Δώσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δεν βγαίνει πάντα. Συνεχώς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα του χρόνου. Πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα", τόνισε αρχικά ο Γάλλος και ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα:

"Φυσικά υπάρχει πλάνο. Με τον πρόεδρο συζητάμε όσα χρειάζονται. Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να το κρατήσουμε".

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ"

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υποστήριξε τα εξής μετά την ήττα από την Γιουβέντους:

-Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι:

Ήταν μια καλή προσπάθεια η σημερινή. Όλοι μας έχουμε κάποια πράγματα να κρατήσουμε, όπως την ομαδική προσπάθεια που είχαμε κατά διαστήματα, τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, τις οποίες δεν καταφέραμε να τελειώσουμε. Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια από εμάς, η οποία δεν ήταν αρκετή για να μας δώσει έναν τουλάχιστον βαθμό.

-Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εφετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού:

Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Αν κοιτάξουμε τι παιχνίδια έχουμε παίξει και το τι βαθμούς έχουμε μαζέψει, θα δούμε ότι η συγκομιδή μας είναι πάρα πολύ μικρή. Αυτό όμως τώρα έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΜΠΕΝ: "ΣΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ"

Ο Μοχάμεντ Μπεν τόνισε με τη σειρά του:

"Γνωρίζαμε πως ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος με πολύ δύσκολες ομάδες, ίσως ήμασταν άτυχοι σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά αυτή είναι πραγματικότητα, έτσι έχουν πλέον τα πράγματα. Σίγουρα ήταν μια μοναδική εμπειρία, οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν απέναντι σε τέτοιες ομάδες κι ελπίζουμε πως του χρόνου θα ξαναπαίξουμε στη διοργάνωση και θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Φυσικά στόχος μας είναι πλέον να κατακτήσουμε και τις δυο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό το στόχο".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαμαντόπουλος: Σκληρή η αλήθεια...
Το "ευχαριστώ" του Μπουφόν στον Ολυμπιακό και τους Έλληνες
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Αρνητικό ρεκόρ στο Champions League ο Ολυμπιακός
Μίλησε η διαφορά ποιότητας στο Φάληρο, 2-0 η Γιουβέντους τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Μπουφόν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ