ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Πιο δύσκολα όταν έπαιζα εγώ"

Καρεμπέ: "Πιο δύσκολα όταν έπαιζα εγώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ υποστήριξε ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα όταν αγωνιζόταν ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο σύμβουλος στρατηγική των "ερυθρολεύκων", Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα της NOVA κι αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα, στις διαιτητικές αποφάσεις, στην αντιπαλότητα των δύο ομάδων, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Αυτό ήταν το δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σήμερα ήταν πιο δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κι έπρεπε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα για να φτάσουμε στη νίκη"

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: "Οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις του διαιτητή, ο οποίος αποφάσισε εκείνη την στιγμή να διακόψει το παιχνίδι για περίπου 20 λεπτά. Γενικά, οι Έλληνες αγαπούν το ποδόσφαιρο, το ζουν πολύ έντονα. Οφείλουμε να υποστηρίζουμε πάντα την ομάδα. Εμείς κι ο κόσμος είμαστε ένα. Όμως, πρέπει παράλληλα να δείχνουμε σεβασμό προς τον αντίπαλο".

Για την αντιπαλότητα των δύο ομάδων: "Το τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα του διαιτητή. Έχουν αλλάξει τα πράγματα απ' την περίοδο που αγωνιζόμουν εγώ στην ομάδα. Τότε ήταν πιο δύσκολα, σήμερα είναι κάπως πιο πολιτισμένα. Φιλοξενήσαμε εξαιρετικά τον ΠΑΟΚ και δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Πρέπει να δείχνουμε πίστη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κινούμαστε σ' αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να κάνουμε καλύτερο το πρωτάθλημα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι τιμωρία προβλέπεται για τον Ολυμπιακό
Μιλιβόγεβιτς: "Σωστός ο διαιτητής"
Καραπαπάς: "Κανένα ματς δεν διεκόπη για ανάποδο άνεμο"
Τα highlights από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ομίχλη, ο Μίλι και 2-1
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ