ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Σκληρό μάθημα για εμάς ο αποκλεισμός"

Καρεμπέ: "Σκληρό μάθημα για εμάς ο αποκλεισμός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και να βελτιωθεί η ομάδα.

Εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης των "ερυθρόλευκων" υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα και έκανε λόγο για σκληρό μάθημα:

«Είναι πολύ σκληρό μάθημα για εμάς. Είναι απογοητευτικός ο αποκλεισμός μας, πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με ψυχραιμία και να δούμε τι δεν κάναμε καλά. Πρέπει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε ευκαιρίες είπε: «Το γεγονός ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στην ουσία έφερε και τον αποκλεισμό. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα».

Μποτία: "Πρέπει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη"

Στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και την ανάγκη να συνεχίσουν στην Ευρώπη στάθηκε ο Μποτία μετά το τέλος του αγώνα με την Χάποελ λέγοντας:

"Για εμάς ήταν πολύ κακό αποτέλεσμα το 0-0 στο Καραϊσκάκη. Ήρθαμε εδώ χωρίς να έχουμε κάποιο αβαντάζ. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στο ένα γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου. Εμείς δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν μπορέσαμε να το ανταποδώσουμε".

Όσο για την επόμενη μέρα ο Ισπανός αμυντικός σημείωσε:

"Το σημαντικό για εμάς είναι να μην χάσουμε την Ευρώπη. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι και πικραμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Πρέπει πάση θυσία να περάσουμε όποιον αντίπαλο και αν έχουμε στα πλέι οφ του Europa League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ