ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Μεγάλο όραμα ο Μαρινάκης, σε καλή κατάσταση παρά την κρίση"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, υποστήριξε με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο ότι απέρριψε τις άλλες προτάσεις που είχε λόγω της πίστης του στο "ερυθρόλευκο" πρότζεκτ.

Στην τουρκική ιστοσελίδα, "Ajansspor", μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ εξηγώντας ότι απέρριψε προτάσεις που είχε λόγω της πίστης του στο πρότζεκτ του Ολυμπιακού και του οράματος που εμπνέει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τόνισε ότι θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, παράλληλα με την επίτευξη των εγχώριων στόχων.

"Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό γιατί πίστεψα στο πρότζεκτ. Ο πρόεδρός μας, κ. Μαρινάκης έχει μεγάλο όραμα.

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα τους στόχους μας, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση τώρα. Θέλουμε να είμαστε ξανά πρωταθλητές και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη.

Πέραν της Μπεσίκτας στο Europa League, παρακολουθούμε τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει και μια τέταρτη ομάδα από την Κωνσταντινούπολη που είναι σε καλή θέση.

Είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι μια καλή προοπτική από πλευράς ανταγωνισμού του πρωταθλήματός σας. Η Οσμανλισπόρ είναι μια από τις ομάδες που κυνηγούν να μπει κι αυτή σ' αυτό το γκρουπ. Αλλά στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου και στο παρελθόν, οι Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έχουν διαφορετική θέση στο πρωτάθλημα", υποστήριξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ