ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Φιλοξενία επίπεδου Champions League με ΠΑΟ"

Καρεμπέ: "Φιλοξενία επίπεδου Champions League με ΠΑΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αστάνα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, εστιάζοντας στο γεγονός ότι η φιλοξενία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πρέπει να είναι επιπέδου Champions League.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει νικητής από το "Astana Arena", ενώ υποστήριξε ότι οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ζητούμενο στην πορεία για τον τίτλο.

Εκεί που στάθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι η ατμόσφαιρα που πρέπει να επικρατήσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", επιμένοντας πως η φιλοξενία της αποστολής των αντιπάλων πρέπει να είναι επιπέδου Champions League.

Οι δηλώσεις του Γάλλου στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Αστάνα:

"Νομίζω ότι αξίζαμε ίσως τη νίκη. Ήταν δύσκολο, γιατί σκόραραν και προηγήθηκαν, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες δικαιούνταν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Σίγουρα ο προπονητής κατάφερε να κάνει rotation και οι βασικοί θα επιστρέψουν. Ελπίζω ότι θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί φυσικά ο στόχος είναι ο τίτλος. Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Champions League και Europa League.

Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
The Manthatis project
Ο Ζιοβάνι "σκοράρει" και στο ψάρεμα!
Οι βαθμολογίες και τα σενάρια για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ