ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στην πορτογαλική Ο' Jogo, ο Κριστιάν Καρεμπέ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός λογίζει ως φιλικό σύλλογο την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θα έρθει σε συμφωνία μαζί για τον Ποντένσε, άσχετα με τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε τον Ποντένσε (όπως και τον Ρουί Πατρίσιο) στην δικαστική του διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ωστόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως ο Ολυμπιακός λογίζει ως φιλικό σύλλογο τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" και θα έρθει σε μια συμφωνία μαζί τους για την υπόθεση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, άσχετα με τις αποφάσεις των δικαστηρίων, ενώ ρωτήθηκε για την πιθανότητα να είναι ο Οφόε στα ανταλλάγματα (σ.σ. ο παίκτης πέρασε ιατρικά στη Γάνδη...):

"Ο Οτζίτζα είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται εδώ και καιρό από την Σπόρτινγκ, ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ποντένσε είναι δικός μας, έχει ήδη υπογράψει, είναι στο σπίτι μας.

Αλλά η Σπόρτινγκ είναι ένα φιλικό κλαμπ και θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλουμε να είμαστε "αιχμάλωτοι" της απόφασης ενός δικαστηρίου και θα έρθουμε σε συνεννόηση.

Δεν θα γίνει πόλεμος για τον Ποντένσε, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός θα καταλήξουν σε μια συμφωνία", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μιλώντας στην O' Jogo.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το διαιτητικό δικαστήριο της πορτογαλικής Ομοσπονδίας δικαίωσε Ποντένσε και Ρουί Πατρίσιο
Στο Βέλγιο για ιατρικά στη Γάνδη ο Οφόε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ