ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Πώς πολεμάτε την παράγκα όταν ο Κοντονής συνεργάζεται με τον Θωμά;"

Καραπαπάς: "Πώς πολεμάτε την παράγκα όταν ο Κοντονής συνεργάζεται με τον Θωμά;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον αγώνα της κυβέρνησης κατά της παράγκας, εκφράζοντας την απορία του για το πώς συμβαίνει αυτό όταν ο Σταύρος Κοντονής συνεργάζεται με τον Θωμά Μητρόπουλο.

"Στη μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας", ήταν ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του, πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα στο twitter το βράδυ του Σαββάτου (15/10).

Το πρωί της Κυριακής (16/10), μέσω του λογαριασμού του στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την απορία του για το εγχείρημα της κυβέρνησης, όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεργάζεται με τον Θωμά Μητρόπουλο.

"Κύριε Τσίπρα, πρωθυπουργέ της Ελλάδος μας μπέρδεψες με αυτά που είπες στο Συνέδριο για τον πόλεμο της κυβέρνησης σου στην "Παράγκα". Ως γνωστόν "Παράγκα" είναι το σύστημα που έστησε ο Θωμάς για να κάνει τις δουλίτσες του και τη λέζα την έτρωγε ΑΔΙΚΩΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Πως γίνεται λοιπόν να πολεμάτε την "Παράγκα" όταν ο Κοντονής συνεργάζεται απόλυτα με το Θωμά και την παρέα του;", ήταν όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε το επίμαχο ποστ του πρωθυπουργού της χώρας στο twitter και αυτό του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook:



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ