ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Ποια είναι η κοινή γνώμη ρε Γραμμένε;"

Καραπαπάς: "Ποια είναι η κοινή γνώμη ρε Γραμμένε;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, για το θέμα της αλλαγής έδρας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Θέση στα όσα υποστήριξε ο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σχετικά με το θέμα της αλλαγής έδρας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πήρε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραπαπάς τοποθετήθηκε επί της δήλωσης που έκανε ο κ. Γραμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά την οποία τόνισε ότι η Εθνική ομάδα "θα πρέπει να βγει και έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Το θέλουμε και εμείς, και οι ποδοσφαιριστές και η κοινή γνώμη".

Αυτό το σχόλιο ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έγραψε στο προφίλ του: " Ποιά είναι η «κοινή γνώμη» που ρώτησες ρε Γραμμένε; Έκανες καμμιά έρευνα; Ή «κοινή γνώμη» θεωρείς τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη, τον Βρακά και τον Δέδε; Όπως και να έχει: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ...

Υγ: Για τους προκλητικούς μισθούς θα μας πείς; Για τη διαιτησία θα μας πείς; (Μη βιαστείς, πάρε skype να σου πουν τι θα απαντήσεις, δε βιάζομαι)".

Δείτε και το σχετικό ποστ:

Καραπαπάς: "Ποια είναι η κοινή γνώμη ρε Γραμμένε;"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ