ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Παρακαλάγαμε να μην ανοίξουν τα δακρυγόνα"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι, σχολιάζοντας την "πρωτοφανή ένταση των αστυνομικών δυνάμεων".

Στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του Όσκαρ Γκαρθία, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρωτήθηκε για τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ζητήθηκε το δικό του σχόλιο για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον ίδιο να απαντά πως " πριν από το παιχνίδι είχαμε επεισόδια, τα οποία μεταφέρθηκαν προφανώς από το κέντρο της Αθήνας και συνεχίστηκαν στον δρόμο, εδώ".

Συνέχισε λέγοντας: " Ήταν πρωτοφανής για μία ακόμη φορά η ένταση των αστυνομικών δυνάμεων. Το είχαμε καταγγείλει και πέρσι, θυμάστε τι είχε γίνει μέσα στα ίδια μας τα αποδυτήρια. Σήμερα δύο διμοιρίες των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο. Απ ότι είδατε κι εσείς, οι ομάδες και οι διαιτητές πήγαν με απόλυτη ασφάλεια στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τους πήραν και τους οδήγησαν στα αποδυτήρια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθυστέρησαν, άνοιξαν λεκτική διαμάχη με τους σεκιούριτι χωρίς να γίνει το παραμικρό. Κι εκείνη την ώρα, η επιλογή ήταν να φύγει μία διμοιρία από το κέντρο του γηπέδου και να πάει στη Θύρα 7.

Τι να σας πω; Αν εσείς το βρίσκετε λογικό, τι να πω; Έχω σηκώσει προ πολλού τα χέρια ψηλά με αυτά που βλέπω και τις συμπεριφορές που βλέπουμε. Είναι λογικό όμως αυτό, όταν όλα είναν εναντίον μας. Τι σας κάνει εντύπωση; Τα χημικά και τα δακρυγόνα, που παρακαλάγαμε να μην τα ανοίξουν; Δεν μπορούσαν να τα ανοίξουν μερικοί από αυτούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ