ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Να τελειώνουμε με το παραποδόσφαιρο"

SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να "τελειώνουν με το παραποδόσφαιρο". Παρέμβαση και στη συνέντευξη Τύπου.

Με γκολ του Αλμπάνη στα 29'', ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη και εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δικαιολογημένα παράπονα για δύο παραβάσεις πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρενέβη στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ομάδας, Χρήστου Κόντη, και σε ερώτηση για τον διαιτητή, Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, υποστήριξε: "Με αυτό που έκανε θα γίνει διεθνής, σας το υπογράφω".

Λίγο αργότερα με γραπτή του δήλωση υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν όλες τις ενέργειες για να "τελειώνουν με το παραποδόσφαιρο". Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

"Κάθε βδομάδα που περνάει πιστεύουμε ότι αποκλείεται να δούμε μεγαλύτερη ξεφτίλα. Δυστυχώς έχει και παρακάτω! Δεν εξετάζουμε τι κάνει το ποδόσφαιρο και ποιος παίζει καλά, ή ποιος μπορεί να παίξει καλύτερα.

Αυτό που εξετάζουμε είναι το παραποδόσφαιρο. Αυτοί που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια και έχουν κάνει το ποδόσφαιρο βάλτο, φορώντας τον μανδύα της εξυγίανσης.

Ο σημερινός διαιτητής πνίγηκε από το άγχος, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλό αποτέλεσμα στην αρχή του αγώνα και έκανε αυτά που είδατε όλοι στο γήπεδο. Τέσσερα πέναλτι, δύο από τα οποία θα σφύριζε και ο χειρότερος εχθρός μας.

Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ διαιτητή να χτυπάει ποδοσφαιριστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε.

Χτίζουμε ήδη τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας, μια ομάδα που θα είναι πολύ καλύτερη και πρέπει όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο να αποφασίσουν να τελειώνουμε με το παραποδόσφαιρο!"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόντης: "Δεν έδωσαν πέναλτι, ζούμε μία περίεργη κατάσταση με τους διαιτητές"
Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της 28ης αγωνιστικής
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ